⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Gecen hafta da 71.1 dim. Ya iki kilo bile gitmemis üc haftada. ama tabi ikimiz birincilige oynuyoruz sanirim
@AKovser final günümüz bugün nirdesin?
Ben 2 kilo verdim kaldım öyle , ama eminim önümüzdeki 3 haftada bi 2 kile daha atarım sen verme ya, noluosun ? bi bitir emzirmeyide verirsin ondan sonra

Ana, kız pofus sen nerdesin? dönecektin özelden baa noldu? önce kilo mu vereyim diosun ? geel gel , bileydim etiketlerdim seni. Naber canım ?
ayyy hala ses yok ki dönemedim bende sinir oldum o konuda
ben hastayım yaaa deli gibi öksürüyorum ( şuan bildiğin hırka-kahve-petek 3 lüsü ile yaşıyorum
kilo versem iyi olcak da ben kıçımı kaldırıp spor yapamıyorum, yapınca da aha böyle hasta oluyorum

Ben 2 kilo verdim kaldım öyle , ama eminim önümüzdeki 3 haftada bi 2 kile daha atarım sen verme ya, noluosun ? bi bitir emzirmeyide verirsin ondan sonra

O zaman kupa senin. Yok Nikita artik bir seyler yapma vakti.

hoobbaa diyetteyiz yanii resim koymadan olmuyor mu

Geyikli diyet A AklinYolu1 kurallari cok kati. olmuyormus. Hatta ben özel mesaj atayim dedim.kabul etmedi

Olsun... acelemiz zaten yok aklında olsun , yeter . ay sorma, sporu bıraktım bende , Üşüyorum . bende gribim kaç gündür , bugün evdeyimde şükür , tempomu düşürdüm . . boşver çokta şaapma , takıl valla. veririr ekstralari yavaş yavaş . noldu friends , devam edebildinmi? nerdesin şimdi ?

Ya? Gelmiyor musun yani ?

gelirim kuzum ama resim ıı ıh belki daha sonra
diyet yapmam lazım ya bıraktım sporu 1 kilo aldm ama çok fena oldum
hastalığım geçsin spora başlıycam

ayyy vermem lazım kendimi çirkin hissediyorum :S
friendsi bıraktım ama modern family devam nedense modern family'i daha bi hoşuma gidiyor

aha aha peki siz diyet yapın ben sessizce izleyeyim madem
Ben resim koyma taraftariyim ama NIKITA da koymuyor ya . Sen de koyma bari .
M e g g ve TopraKahveBob koyuyor . Onlari da seviyorum bu yuzden. Ikiletmiyorlar beni.

Yalniz bugun yine basliyoruz. En azindan sabahki kilonu soylersin.

en son tartıya ne zaman çıktım bilmiyorum
şuan kaçım onu da bilmiyorum yarın yazayım en iisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…