- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.361
Gecen hafta da 71.1 dim. Ya iki kilo bile gitmemis üc haftada.Günaydın canım. ..sen rahatsın tabu, ben hala 68 im. Yavaş gidiyorum
Selam diyet arhadaşlarım
Final fotomu paylaşiyrum
Ben yılbaşına 60 yaza kadar da 55 hedefliyorum inş başarırıkNerdeyse on kilo var aramizda. Ben yaza kadar hedef koyuyorum 64 diye. Hadi bakalim
aaaaa ayy herkescikler toplaşmışşş kimsecikler beni çağırmamışşş
Ben 2 kilo verdim kaldım öyle , ama eminim önümüzdeki 3 haftada bi 2 kile daha atarımGecen hafta da 71.1 dim. Ya iki kilo bile gitmemis üc haftada.ama tabi ikimiz birincilige oynuyoruz sanirim
@AKovser final günümüz bugün nirdesin?
hoobbaa diyetteyiz yaniiDiyet yapiyoruz sözdesenin cok vaktin olmuyor diye etiketlemedim acikcasi. Bir ara sadece olumlama topigine ugruyordun. Tekrar üc hafta basliyoruz sen de katil. Her carsamba tarti fotografi atiyoruz. En basarili grup biziz
Ana, kız pofus sen nerdesin? dönecektin özelden baa noldu? önce kilo mu vereyim diosun ? geel gel , bileydim etiketlerdim seni. Naber canım ?aaaaa ayy herkescikler toplaşmışşş kimsecikler beni çağırmamışşş
Ben koyamadım , ama ses etMedi luckycim (aklın yolu1). seviom onu coooghhoobbaa diyetteyiz yaniiresim koymadan olmuyor mu
ayyy hala ses yok ki dönemedim bendeAna, kız pofus sen nerdesin? dönecektin özelden baa noldu? önce kilo mu vereyim diosun ? geel gel , bileydim etiketlerdim seni. Naber canım ?
Ben 2 kilo verdim kaldım öyle , ama eminim önümüzdeki 3 haftada bi 2 kile daha atarımsen verme ya, noluosun ? bi bitir emzirmeyide verirsin ondan sonra
hoobbaa diyetteyiz yaniiresim koymadan olmuyor mu
O zaman kupa senin. Yok Nikita artik bir seyler yapma vakti.
Geyikli diyetA AklinYolu1 kurallari cok kati. olmuyormus. Hatta ben özel mesaj atayim dedim.kabul etmedi
aha aha peki siz diyet yapın ben sessizce izleyeyim madem
Olsun... acelemiz zaten yokayyy hala ses yok ki dönemedim bendesinir oldum o konuda
ben hastayım yaaadeli gibi öksürüyorum ( şuan bildiğin hırka-kahve-petek 3 lüsü ile yaşıyorum
kilo versem iyi olcak da ben kıçımı kaldırıp spor yapamıyorum, yapınca da aha böyle hasta oluyorum
Ya? Gelmiyor musun yani ?
Olsun... acelemiz zaten yokaklında olsun , yeter . ay sorma, sporu bıraktım bende , Üşüyorum . bende gribim kaç gündür , bugün evdeyimde şükür , tempomu düşürdüm . . boşver çokta şaapma , takıl valla. veririr ekstralari yavaş yavaş . noldu friends , devam edebildinmi? nerdesin şimdi ?
Ben resim koyma taraftariyim ama NIKITA da koymuyor ya . Sen de koyma bari .aha aha peki siz diyet yapın ben sessizce izleyeyim madem
Ben resim koyma taraftariyim ama NIKITA da koymuyor ya . Sen de koyma bari .
M e g g ve TopraKahveBob koyuyor . Onlari da seviyorum bu yuzden. Ikiletmiyorlar beni.
Yalniz bugun yine basliyoruz. En azindan sabahki kilonu soylersin.
en son tartıya ne zaman çıktım bilmiyorum
şuan kaçım onu da bilmiyorumyarın yazayım en iisi