⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Suan yine icmiyorum. Tek sorunum masadaki biskuvi suan. :KK70:

Ama o resim açılmıyor ya :KK49:

Ben sana ozet gecerim. :KK45:

sen kurucusun..olamaz..senin şikayet etmen olmamalı olmasın..:KK70:
neyse ..şöyle ki modern family komedi dizisi..bende aşk meşk acıtasyon sevmiyorum
bi ara başka dizilere de bakıcam ama uuufff can sıkıtısından bişey yapasım da yok

Kiz senin kilon kac. Seni hic kilolu hayal etmedim.

Komedi sarmiyor beni bazen. Ben soyle aksiyon gizem fantastik dizisi ariyorum. :KK70:

Kiz senin kilon kac. Seni hic kilolu hayal etmedim.

Komedi sarmiyor beni bazen. Ben soyle aksiyon gizem fantastik dizisi ariyorum. :KK70:
hee en çok 52 kiloydum zamanında ama hep 48-50 ppeeehh :KK70: nerdeeee o eski halimmm ama çok spor yaptığımdan mıdır nedir gene çok aşırı kilolu görünmüyorum..benim boyumda olan biri benim kiloda olunca böyle bi acaip yayılmış oluyor :KK70::KK70:
şöyle ki az önce baktım yazmak da istemiyorum aslında :KK70: 162 boya 81 kilo ( bu arada 3 kiloyu geri almışım :KK70::KK70: )

hee en çok 52 kiloydum zamanında ama hep 48-50 ppeeehh :KK70: nerdeeee o eski halimmm ama çok spor yaptığımdan mıdır nedir gene çok aşırı kilolu görünmüyorum..benim boyumda olan biri benim kiloda olunca böyle bi acaip yayılmış oluyor :KK70::KK70:
şöyle ki az önce baktım yazmak da istemiyorum aslında :KK70: 162 boya 81 kilo ( bu arada 3 kiloyu geri almışım :KK70::KK70: )

Sen tam bizliksin suan. Geceye kadar resim yukle sen de katil bize.

:KK70: :KK70: buarada ben de seni ve pofuyu ve de nikitayi 36-38 beden hayal etmistim.

Ben de kendimi 36 hayal etmistim. Hayaller hayatlar. :KK70:

Yok uhulu resim değil başka bir resim ama açılmadı :KK43:

Bir kiz var tartilan. Oteki kilolu bas parmagini koyuyor tartiya. Muhim degil. :KK70:

12 de balkabagina donusecek bu topik. :KK70:

Heyooooooo
20161207_173723.jpg

X