- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.421
naneelimoonn da gelmis. 42 beden den asagisini almiyoruz iceri Hannaz sizi gidi citirlar.Sen sus sifir beden. Arkadaslar kim aliyor bunu iceri.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
naneelimoonn da gelmis. 42 beden den asagisini almiyoruz iceri Hannaz sizi gidi citirlar.Sen sus sifir beden. Arkadaslar kim aliyor bunu iceri.
Suan yine icmiyorum. Tek sorunum masadaki biskuvi suan.Pis kola .
Ama o resim açılmıyor ya
sen kurucusun..olamaz..senin şikayet etmen olmamalı olmasın..
neyse ..şöyle ki modern family komedi dizisi..bende aşk meşk acıtasyon sevmiyorum
bi ara başka dizilere de bakıcam ama uuufff can sıkıtısından bişey yapasım da yok
Ama o resim açılmıyor ya
hee en çok 52 kiloydum zamanında ama hep 48-50 ppeeehh nerdeeee o eski halimmm ama çok spor yaptığımdan mıdır nedir gene çok aşırı kilolu görünmüyorum..benim boyumda olan biri benim kiloda olunca böyle bi acaip yayılmış oluyor
Kiz senin kilon kac. Seni hic kilolu hayal etmedim.
Komedi sarmiyor beni bazen. Ben soyle aksiyon gizem fantastik dizisi ariyorum.
Suan yine icmiyorum. Tek sorunum masadaki biskuvi suan.
buarada ben de seni ve pofuyu ve de nikitayi 36-38 beden hayal etmistim.
Ben sana ozet gecerim.
Kiz senin kilon kac. Seni hic kilolu hayal etmedim.
Komedi sarmiyor beni bazen. Ben soyle aksiyon gizem fantastik dizisi ariyorum.
Uhu var resimde kesin kilo verdiriyormus
Ne güzel işte , tartımdaki kiloma baktıkça sinirden zayiflarsınız
Timaaaam ustaVah vah kilo mu verdin istemeden sen. En gicik oldugum tipler.
Sadece carsamba gunu geceye kadar vakit var diyoruz. Eeee daha ne diyelim. Hadi yukle geceye kadar. Bes dk ni almaz.
Ondan bende alayım , kızım bi dur! sen dur .. Çok yağlilardan uzak dur yeter, diyet yapmaBir ayda 3 kilo gitmis benim. Ama ben haftada bir veya iki kilo gitsin istiyorum.
Yaza 64-65 olsam 38 beden olurum.
Neyy? kız ucarsin verme okadar, rüzgar alıp götürür vallaHepinizin bir hedef kilosu var ,benim neden olmasın
45 kiloya düşünce hepinize kapak olacak tartımın resmi
hee en çok 52 kiloydum zamanında ama hep 48-50 ppeeehh nerdeeee o eski halimmm ama çok spor yaptığımdan mıdır nedir gene çok aşırı kilolu görünmüyorum..benim boyumda olan biri benim kiloda olunca böyle bi acaip yayılmış oluyor
şöyle ki az önce baktım yazmak da istemiyorum aslında 162 boya 81 kilo ( bu arada 3 kiloyu geri almışım )
buarada ben de seni ve pofuyu ve de nikitayi 36-38 beden hayal etmistim.
Yok uhulu resim değil başka bir resim ama açılmadı
Timaaaam usta
Heyooooooo
Eki Görüntüle 1919310
Sana simdi bir 46 yuklerim kafami bozma.
Sana simdi bir 46 yuklerim kafami bozma.
49 oldugunu biliyorum 46 yuklerim diyorum.46 değil 49 , resim ters yüklenmiş
Bis ciplak tartiliyoz.Üzerimdeki kıyafetlerin 1 kilo olduğunu farzedersem eğer 48 kiloyum
49 oldugunu biliyorum 46 yuklerim diyorum.
Aman ne kiskanicam 48 kiloydum biliyorum o kiloyu bir deri bir kemiktim. Oyle olmak istemem.Darisi başına canım benim
Kiskanma ne olur azmet boğazını tut senin de olur