- 24 Kasım 2009
- 22.108
- 85.743
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.321
Bu gidişle çok alırım canım ya öyle bi yiyorum kiBen de bir zamanlar 53 kiloydum. Sonra 22 yasimda 58. Ve 23 yasimda 70 oldum. 26 yasimdayim 71 im. Gerekmedikce diyet yapip birakma. Hareketli yasa. Her seyden azar azar ye. Yirmi kilo alan bir insanin ögüdüdür. Senin kilon boyuna göre iyi koru yeter.OriginalNIKITA insan kiymetini kilo alimca anliyor degil mi ?
51/52/53 ... max 55 oluyodum...bi ara 48 bile olmustum53 mü(
beni ikinci gebeligim batirdi , gerci gorsen simdi demezsinki kilon var, gostermiyor resmen fizigim ama , var iste ekstralar.Ben de bir zamanlar 53 kiloydum. Sonra 22 yasimda 58. Ve 23 yasimda 70 oldum. 26 yasimdayim 71 im. Gerekmedikce diyet yapip birakma. Hareketli yasa. Her seyden azar azar ye. Yirmi kilo alan bir insanin ögüdüdür. Senin kilon boyuna göre iyi koru yeter.OriginalNIKITA insan kiymetini kilo alimca anliyor degil mi ?
Hareketli ol gece yeme. KorursunBu gidişle çok alırım canım ya öyle bi yiyorum ki
beni ikinci gebeligim batirdi , gerci gorsen simdi demezsinki kilon var, gostermiyor resmen fizigim ama , var iste ekstralar.
ilk gebeligimden sonra cok cabuk verdim ...ikincide ugrasmadim,umursamadim...sanirim onunda etkisi oldu tabi , kiymetini anladim canim , anlamammi
ay ben unutuyorum senin emzirdigini , sen yapma diyet yaaa!!Ben gebeligimden önce aldim. Gebe kaldim. Suan emziriyorum gebelikten önceki kilomdayim. Ama kas yag orani degisti. Söyle 68 e inip spora baslicam. Bu kilo ile spor hem yoruyor hem acikiyorum. 65 ten sonra da plank yapacam.
Zaten cok yapamiyorum. Aksam gec yemiyorum bir de cavdar ekmek yiyorum gerisi hemen hemen ayni eskisiyle.ay ben unutuyorum senin emzirdigini , sen yapma diyet yaaa!!
Fit kizlarrne habersiniz bakalim?
Diyet topigine donmus burasi
Bana niye haber vermiyosnuz
Bildirim fukarasiyim ben bilmiyonuzmu?
Ben buralardayimda siz nerelerdesiniz kuzumNerdesiniz starim üyem efem ? Evet diyet topigine döndü. Bugün itibari ile 70.500 'üm . Haftaya insallah """""6"""" yi görecemsen zaten fitsin kiymetini bil citirim nanem
Ben buralardayimda siz nerelerdesiniz kuzum
Nerden biliyosun kiz fit oldugumu?
Benimde kendimce fazlaliklarim var yaneneyse arada duraga ugrayin leyn inler top oynuyo
Birinci olur muyum bilmem. Ama hedefimi hic tutturamadigim kesin.
3 kilo aldım ben
Ahaha lucko ya cuk oturmuş vallaMc yi boyle yakalamislar.
Ahaha lucko ya cuk oturmuş valla
Pazartesiye kadar evdekileri bitireyim de sıkı diyete başlıcam(inanıyördu)