⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Bu gidişle çok alırım canım ya öyle bi yiyorum ki

beni ikinci gebeligim batirdi , gerci gorsen simdi demezsinki kilon var, gostermiyor resmen fizigim ama , var iste ekstralar.
ilk gebeligimden sonra cok cabuk verdim ...ikincide ugrasmadim,umursamadim...sanirim onunda etkisi oldu tabi , kiymetini anladim canim , anlamammi

Ben gebeligimden önce aldim. Gebe kaldim. Suan emziriyorum gebelikten önceki kilomdayim. Ama kas yag orani degisti. Söyle 68 e inip spora baslicam. Bu kilo ile spor hem yoruyor hem acikiyorum. 65 ten sonra da plank yapacam.

Fit kizlarrne habersiniz bakalim?
Diyet topigine donmus burasi
Bana niye haber vermiyosnuz
Bildirim fukarasiyim ben bilmiyonuzmu?

Nerdesiniz starim üyem efem ? Evet diyet topigine döndü. Bugün itibari ile 70.500 'üm . Haftaya insallah """""6"""" yi görecemsen zaten fitsin kiymetini bil citirim nanem

Nerdesiniz starim üyem efem ? Evet diyet topigine döndü. Bugün itibari ile 70.500 'üm . Haftaya insallah """""6"""" yi görecemsen zaten fitsin kiymetini bil citirim nanem
Ben buralardayimda siz nerelerdesiniz kuzum
Nerden biliyosun kiz fit oldugumu?
Benimde kendimce fazlaliklarim var yaneneyse arada duraga ugrayin leyninler top oynuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…