- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.101
lingeeeeeennn, nerdesin yaa !! arada yaz nolur ...Gelmem tabi ne işim var kızım benim diyetle, aynada kendime öpücük atacak zamanım kalmamış sen diyet diyon
ne var ne yok?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lingeeeeeennn, nerdesin yaa !! arada yaz nolur ...Gelmem tabi ne işim var kızım benim diyetle, aynada kendime öpücük atacak zamanım kalmamış sen diyet diyon
Yaw ben almanca dizilere sardım tek yaptığım iş dışında dizi seyretmeklingeeeeeennn, nerdesin yaa !! arada yaz nolur ...
ne var ne yok?
almancam kit valla , canin sagolsun lingenYaw ben almanca dizilere sardım tek yaptığım iş dışında dizi seyretmek
Beni bulmak isteyen almanca topigimize baksin
Kız Hollanda dili Almancaya çok benziyor kialmancam kit valla , canin sagolsun lingen
ich weiss .. ama güvenmiyorum gercekten almancama... kuzenler konusunca hizlarina yetisemiyorum, zayif yani.Kız Hollanda dili Almancaya çok benziyor ki
Hiç korkma, anlarsın sen hepsini yavaş konussalar...ich weiss .. ama güvenmiyorum gercekten almancama... kuzenler konusunca hizlarina yetisemiyorum, zayif yani.
Eki Görüntüle 1909169 Patates kızartma getirdim
Kizlar yarin atiyoruz degil mi fotograflari?
Kızlar kilom ayni ama yine çektim kilim yine aynı ama kilo almamak bile iyi bu soğukta. :) aslında hiç diyet yapacak Psikolojide değilim . listeyi akşam yaparım. kolay gelsin size.
migimcim, sen birak diyeti hayatim, ben sabahki telastan (malum cocuklari kaldir, giydir,yedir,okula at) resim cekemedim, ama 69.3 gosterdi (gecen sabah 69 gosteriyordu hainDomdom)
700 gr eksideyim diyet yapamıyorum kızlar bugünden itibaren ipleri elime alıyorum artık.
Bırakayım mı :Omigimcim, sen birak diyeti hayatim, ben sabahki telastan (malum cocuklari kaldir, giydir,yedir,okula at) resim cekemedim, ama 69.3 gosterdi (gecen sabah 69 gosteriyordu hainDomdom)
Hoşgeldin canım :) Tartı resmini unutma bugün mutlaka atDahlia_ 'imin gazıyla bende geldim kabul edersenizzz
700 gr eksideyim diyet yapamıyorum kızlar bugünden itibaren ipleri elime alıyorum artık.