- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.621
Benimki iki de uyuyor vallahevet, cocuklar vaktinde yatmali , hay agzini yiyimmmyatirin sunlari ayol.
Valla bana nazar degdi giremiyorum yoğunluktankızlar 6 ekimde İstanbula Dr erbil yağmurla görüşmeye gideceğim heyecanlandım :)
Bexy kizz nerelerdesin huu @basbelasiyim tatlim sen nasilsin bakalim?niye yogunsun hayirdir dr falan?
Nen var kuzum
Efendim canim burdayimm netim bitti kaçak göcek ancak bu kadar girebiliyorumBexy kizz nerelerdesin huu @basbelasiyim tatlim sen nasilsin bakalim?niye yogunsun hayirdir dr falan?
Vayy kacakEfendim canim burdayimm netim bitti kaçak göcek ancak bu kadar girebiliyorum
Tüp bebek için canim benim velet parasız gelmiyor dünyaya hasbamnooolduuu, gecmis olsun tombisimaanat bi
Iyiyim çok şukur kuzum sen napiyosun nasilsinVayy kacakkiyamam bebisim ama ozletiyosun kendino nasilsin bakalim
Alıntı beni etiketlemesi ama ben bulurum seni :) ayy ne bileyim ya anlamsız yogunlukBexy kizz nerelerdesin huu @basbelasiyim tatlim sen nasilsin bakalim?niye yogunsun hayirdir dr falan?
Ay hadi hayirli olsun gobisler dolsunTüp bebek için canim benim velet parasız gelmiyor dünyaya hasbam
Ne olsun be pembem ev okul yine ev yine okulIyiyim çok şukur kuzum sen napiyosun nasilsin
Hee dunya telasi iste herkes ayniAlıntı beni etiketlemesi ama ben bulurum seni :) ayy ne bileyim ya anlamsız yogunluk
Kisirim.diye mendil sallayinida ilk defa.goruyorumÇünkü kisirimtup bebek için insallah
Oyy kıyamam canim benim arada kahve molasi veriyordun kendine yine ver ihmal etme kendini git gez toz :*Ne olsun be pembem ev okul yine ev yine okulrobota bagladim...
Aayyyy canımmmmm, gurban olurumm, olur inşallah. Son çare sanırım, yoksa niye tüp istiyesinki dimi, ne zamandır bekliyorsunuzki?Tüp bebek için canim benim velet parasız gelmiyor dünyaya hasbam
Amin napim ya üzülsem sonuç değişecek mi valla değişse değişirdi bu zamana kadar artık sallamıyorum:)Kisirim.diye mendil sallayinida ilk defa.goruyorum
Evlendiğim günden bu yana ama olmazsa olmuyor 4 yil oldu 3. Tüp bebek denemem olacak bakalım ne olacakAayyyy canımmmmm, gurban olurumm, olur inşallah. Son çare sanırım, yoksa niye tüp istiyesinki dimi, ne zamandır bekliyorsunuzki?