- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.581
Kiz bende bi ara takmistim.eski dizilereCok haklisin. Kiziminla bir sürü oynadimevi de cixek gibi yaptim onlar gelene kadar.
Gecmis olsun
Mazef sagligin nasil oldu canim?
Kafayi yememek icin izliyorum ben.eski dizileri izliyorum youtube tan
dimiKiz bende bi ara takmistim.eski dizilerenerdee eski diziler pehh
bi ecnebi dizisi yavrim, yeni sardim zaten,... gendine cahal dime eyle, litfen. tesadufen basladim bende , ama coook basarili, vallahi vaktin olursa bak derim . Turk dizilerine ben mahsus uzak kaldim , varya simdi anlatacamda , cok uzarGunaydin tatlimvalla bende turk dizilerini takip edemiyorum o kadar cokki marco polo ?hic duymadim yaw ne kadar cahal
Kalmisim
dimiValla nanem, o dizilerde iyi katkim var ammaaa, simdi uzun hikaye....owf , desme yarami (hangileri gi? )
Ne diyon Nikatahic anlamadim
Mazef eşin ayarladin bir sey.
naneelimoonn simdikiler de anca iki saat müzik kavka gürültü.
OriginalNIKITA sahi paramparca'yi niye biraktin niye sonra anlatiyorsun ben merak ederim. O dizide de ancak bagirma cagirma vardi.
olacak okadar , kiz ik sezon izledim okadar bagiris varmiydi gi? ... ya canim , onu burda KK da ben yazdim , dedim ben size feysin resmi sayfadan ulasirim , anaaa ... bi deyinceki Nikita ben, bunlar arazi.
ne demek istedigimi simdi azicik ama azziicik anladin insallah.
daha acik anlatamam , idare edejiksin artik
Önceki gittiğimde teşhis için ve teşhis sonrası için çok uğraştım.gunluk uç farklı hastaneye gittiğim oldu.gittigim bölüm sayısını yazmiyorum bile.belki bu sefer o kadar olmaz ama riskler goremem kucucuk çocuk. sıkılıyor bunaliyor.c ok hareketli çok merakli.bas edemiyorumtüh ya.... onuda götürsen?? gecmis olsun mazef ya
yani dalga'ya deger, gulerim diosun .Yoksa sen ünlü biri misin ?
Bak hayallerim gercek oldu
aslinda demet akalini bekliyordum ama olsun. O gelse Bdv senlenir
Önceki gittiğimde teşhis için ve teşhis sonrası için çok uğraştım.gunluk uç farklı hastaneye gittiğim oldu.gittigim bölüm sayısını yazmiyorum bile.belki bu sefer o kadar olmaz ama riskler goremem kucucuk çocuk. sıkılıyor bunaliyor.c ok hareketli çok merakli.bas edemiyorum
yani dalga'ya deger, gulerim diosun .
OylemiidimiValla nanem, o dizilerde iyi katkim var ammaaa, simdi uzun hikaye....owf , desme yarami (hangileri gi? )
Komşularına guvenirim ama onlarda birakamiyorum.nedenini anlatması uzun sürer.artik arada kocam izin alır.belki annemi cagiririm.isim kısa olursa yanımda gotururum.bi şekilde halletcezkucuk cocuklarla zor gercekten ...hele birde hareketli ise ...anliyorum seni ,keske guvenebildigin bi komsuna biraksan?
Yaw aski meski cok abartiyolar pehhNe diyon Nikatahic anlamadim
Mazef eşin ayarladin bir sey.
naneelimoonn simdikiler de anca iki saat müzik kavka gürültü.
OriginalNIKITA sahi paramparca'yi niye biraktin niye sonra anlatiyorsun ben merak ederim. O dizide de ancak bagirma cagirma vardi.
Aman kız bebeynen öyle oluyor.bi bölümü izlesene oburu kalıyor diİnin tadı kaçıyor.bide sende bunlardan dort tane var.bengerci yıllardır Türk dizisi izlemiyorum.sikici anlamsız sıradan geliyor.yabanci dizi izlerdim oda bebeynen biraz zor oluyor ama annelere falan gidince izliyorumOylemiivayy!kiz asmali konak efenime soyliyim aski memnu ihlamurlar altinda sonracima neydi beynime tukureyim aklima gelmiyo cok vardi yaw tvden ne kadar uzak kalmisim be
ne bileyim, baya bi güldünde .Yok niye. Benim de var oyuncu tanidiklarim. Biri de baya yakin aile dostu. Yakin bir arkadasim ( hic görüsmüyoruz artik) cok istiyordu. Sonra o da memur oldu. Gecen bir türk dizisinde gördüm sanki. Sektör cok büyüdü.
kendini ihmal etmede, icabinda esin izin alsin valla, hep beraber gidin , sagligini cok ciddiye almalisin, bir ihmalin Allah korusun sonucu agir olabilir.Komşularına guvenirim ama onlarda birakamiyorum.nedenini anlatması uzun sürer.artik arada kocam izin alır.belki annemi cagiririm.isim kısa olursa yanımda gotururum.bi şekilde halletcez
Yaw aski meski cok abartiyolar pehhbide kimin eli kimin kocasinda karisinda belli degil kitu ornek cinim bunlar
ne bileyim, baya bi güldünde .
gecen bi göz attim reklamlarda , aynen dedigin gibi, acaip büyüdü o sektör. ama saka falan yapmadim ben, gayet ciddiyim toprakcim. ve hala inanamiyorum ...