⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Kizlarr huuu ne orunuyoz yawanacim karnibahar hasladim kizartayim diye soylee sarimsakli yogurtla guzel olur dedimamma velakinn bide baktim anaa yumurtam yokyaw insan bi kontrol etmezmi nasil bi beyin tasiyorum ben yawbenim kiza diyorum git yumurta al kizcagizin aklida 5 karisgitti yumurta almadan geri geldi neymis efenim herzamanki aldigimizdan yokmusyaw alaydin iste bi paket ney se neebidaha da gonderemedim gitmiyor yorgunmussincik soruyorum size yumurtadan haric baska neyle kizartabilirim acep

Ben yerim seni . Veren de Allah alan da Allah. Kisirim falan niye diyon. Çatali kapar gelir yerim sonra seni .

Ilk adimi atip doktora gidiyorsun insallah gerisi gelir .
Yeme beni yaw :) yada ye göbek kısmından ama :) :) doktorlara çok gittim ama artık iyi biryer olsun istiyorum inşallah Rabbim vesile kılar burada nasip olur kız dua edin ikiz olsun tabiki önce sağlıklı ve hayırlı olsun bana bak birini buldum 2 nin derdindeyim

Allah isterse altizda verir. Dua ederken cok iste canim. Insallah hayirli saglikli ikizlerin olur.
Ayrica elma yanaklardan yerim ben. Benim göbegim bana yeter cünki

Nasılsınız kızlarr.. Bi kaç gündür keyifsizdim uğramadım buraya pek, şimdi de siz yoksunuz, toplanın bakalım sevgi kelebeklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…