- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.641
Amin canım insallahAy hadi hayirli olsun gobisler dolsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım insallahAy hadi hayirli olsun gobisler dolsun
Veriyorum kiz kahve molasinionsuz olmaz ama yinede hep ayni seyler istepff ne bilimm arada bana geliyorlarOyy kıyamam canim benim arada kahve molasi veriyordun kendine yine ver ihmal etme kendini git gez toz :*
Hayirlisi be gulum sallama sen mendil sallahelal olsun sana ama bak guclusun masallaholacak insallah bak nane dediydi dersinAmin napim ya üzülsem sonuç değişecek mi valla değişse değişirdi bu zamana kadar artık sallamıyorum:)
Hiç ümitsizlige düşme canım, sakın! Allahın izni ile olacak inşallah, hergün vaktinde samimi dua edersen Rabbim yardım edecektirEvlendiğim günden bu yana ama olmazsa olmuyor 4 yil oldu 3. Tüp bebek denemem olacak bakalım ne olacak
Çünkü kisirim tup bebek için insallah
İnşallah canım derdi veren Allahım. Elbet dermanını da verecektir ben hiç ümitsizliğe düşmedim her olmadığında elbet olacak dedimHiç ümitsizlige düşme canım, sakın! Allahın izni ile olacak inşallah, hergün vaktinde samimi dua edersen Rabbim yardım edecektir
Yeme beni yaw :) yada ye göbek kısmından ama :) :) doktorlara çok gittim ama artık iyi biryer olsun istiyorum inşallah Rabbim vesile kılar burada nasip olur kız dua edin ikiz olsun tabiki önce sağlıklı ve hayırlı olsun bana bak birini buldum 2 nin derdindeyimBen yerim seni . Veren de Allah alan da Allah. Kisirim falan niye diyon. Çatali kapar gelir yerim sonra seni .
Ilk adimi atip doktora gidiyorsun insallah gerisi gelir .
Napayim çok ağladım üzüldüm birşey değişmedi ben Rabbime inanıyorum hayırlı ve sağlıklı bebişlerim olacakHayirlisi be gulum sallama sen mendil sallahelal olsun sana ama bak guclusun masallaholacak insallah bak nane dediydi dersin
Yeme beni yaw :) yada ye göbek kısmından ama :) :) doktorlara çok gittim ama artık iyi biryer olsun istiyorum inşallah Rabbim vesile kılar burada nasip olur kız dua edin ikiz olsun tabiki önce sağlıklı ve hayırlı olsun bana bak birini buldum 2 nin derdindeyim
Hahaha ne olacak bunlar ya ben azcık doU kaçırmayın hemen kilo alıyorum nereye kadar anlamıyorum daAllah isterse altizda verir. Dua ederken cok iste canim. Insallah hayirli saglikli ikizlerin olur.
Ayrica elma yanaklardan yerim ben. Benim göbegim bana yeter cünki
Olacak bebisim yeterki inanNapayim çok ağladım üzüldüm birşey değişmedi ben Rabbime inanıyorum hayırlı ve sağlıklı bebişlerim olacak
Selam sultanlar giremedim bu ara, yarın geliyorum
Ne bayramı
Einheit resmi bayram. Gerci bana hergün bayram
Biraz geç geldimm uyuya kalmısım saat 9da
Sende arada cıkıp bana gel canim iki dertlesiriz kafan dagilirVeriyorum kiz kahve molasinionsuz olmaz ama yinede hep ayni seyler istepff ne bilimm arada bana geliyorlar