⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Kizlarr huuu ne orunuyoz yaw:KK14:anacim karnibahar hasladim kizartayim diye soylee sarimsakli yogurtla guzel olur dedim:kk77:amma velakinn bide baktim anaa yumurtam yok:KK70:yaw insan bi kontrol etmezmi nasil bi beyin tasiyorum ben yaw:olamaz:benim kiza diyorum git yumurta al kizcagizin aklida 5 karis:KK45:gitti yumurta almadan geri geldi neymis efenim herzamanki aldigimizdan yokmus:olamaz:yaw alaydin iste bi paket ney se nee:KK51:bidaha da gonderemedim gitmiyor yorgunmus:110:sincik soruyorum size yumurtadan haric baska neyle kizartabilirim acep:KK14:

Ben yerim seni :KK36:. Veren de Allah alan da Allah. Kisirim falan niye diyon. Çatali kapar gelir yerim sonra seni :confused:.

Ilk adimi atip doktora gidiyorsun insallah gerisi gelir :KK19::KK19::KK19::KK19:.
Yeme beni yaw :) yada ye göbek kısmından ama :) :) doktorlara çok gittim ama artık iyi biryer olsun istiyorum inşallah Rabbim vesile kılar burada nasip olur kız dua edin ikiz olsun tabiki önce sağlıklı ve hayırlı olsun:dua: bana bak birini buldum 2 nin derdindeyim :KK45:

Yeme beni yaw :) yada ye göbek kısmından ama :) :) doktorlara çok gittim ama artık iyi biryer olsun istiyorum inşallah Rabbim vesile kılar burada nasip olur kız dua edin ikiz olsun tabiki önce sağlıklı ve hayırlı olsun:dua: bana bak birini buldum 2 nin derdindeyim :KK45:

Allah isterse altizda verir. Dua ederken cok iste canim. Insallah hayirli saglikli ikizlerin olur.
Ayrica elma yanaklardan yerim ben. Benim göbegim bana yeter cünki :KK70:

Nasılsınız kızlarr.. Bi kaç gündür keyifsizdim uğramadım buraya pek, şimdi de siz yoksunuz, toplanın bakalım sevgi kelebeklerim :p

X