- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.561
Almanya'nın neresindesin canım? Git git, fırsat varsa niye durasinkiCok bunaldim aslinda artik ev isi yapmicam. Kendimi disari atacam.hatta olumsuz yanit alirsam is görüsmelerinden kizimla yalniz tatile gideyim diyorum. Tr'ye :)
Evet canım ağlayacaksın ağla ama sonra kalk kendine gel çünkü ne bu hayat kalıcı ne de biz var olanın kıymetini bilelimEvethaklisin. Süpürüp siliyorum . Banyodan baska bir insan olarak cikiyorum. . Haftaya da kizimi alip carsiya pazara cikiyorum . Sac bas yapili. Evde oturup yemek yapmiyorum lenn
Ayy bu ara herkes hasta geçmiş olsunSelam kızlar
yılın ilk hastalığı geldi
Çok kötü hasta oldum
Sesim erkek gibi
Böğ böğ böğğğğ diye çıkıyor.
Temizlik de yapmadım
İşleri de yetiştirmedim
Diyeti bırakıp 2 tane koca yedim tavukçudan
Öğüre öğüre bir haldeyim hala
Ama yine de sultanııııııııııııııııııııııım
Hade geçmiş olsun. ... tikkat et cimcime, sonbahar geldiiiSelam kızlar
Çok kötü hasta oldum
Sesim erkek gibi
Temizlik de yapmadım
İşleri de yetiştirmedim
Cok gecmis olsun tatlimmSelam kızlar
Çok kötü hasta oldum
Sesim erkek gibi
Temizlik de yapmadım
İşleri de yetiştirmedim
Bende iyiyim be olsun.sen napiyosunSen noruyon mazo?
Aynı beya .. Yağmurlar başladı, iyice soğudu havalar.Bende iyiyim be olsun.sen napiyosun
Çocukları yatırdım , dizi izlicem inşallah, sen napiosun canım?Sultanlarimm ne yapiyorsunuz bakalim
Bende yatirmaya calisiyorumÇocukları yatırdım , dizi izlicem inşallah, sen napiosun canım?
Cok haklisin. Kiziminla bir sürü oynadimEvet canım ağlayacaksın ağla ama sonra kalk kendine gel çünkü ne bu hayat kalıcı ne de biz var olanın kıymetini bilelim
Selam kızlar
Çok kötü hasta oldum
Sesim erkek gibi
Temizlik de yapmadım
İşleri de yetiştirmedim
Bende iyiyim be olsun.sen napiyosun
Bende yatirmaya calisiyorumhangi diziye bakiyorsun kuzum ben hic dizi seyretmiyorum ya sarmiyor beni
Sağlığın idare eder.iki hafta sonra hastane maratinum basliyorMazef sagligin nasil oldu canim?
Gecmis olsun kuzum hayirdir neyin var?Sağlığın idare eder.iki hafta sonra hastane maratinum basliyorgelde çocuğa bak
Neyin yokki desen daha kolay olacak.bacaklarim agriyor 15 gün sonra onun kontrolüne gidecek.ilac kullanıyorum.Gecmis olsun kuzum hayirdir neyin var?
bende epeydir biraktim turk dizilerini, bi paramparcayi izliyordum , onada kizdim biraktimBende yatirmaya calisiyorumhangi diziye bakiyorsun kuzum ben hic dizi seyretmiyorum ya sarmiyor beni
Neyin yokki desen daha kolay olacak.bacaklarim agriyor 15 gün sonra onun kontrolüne gidecek.ilac kullanıyorum.
Sarkoidoz çıktı.bit ay sonrada onun kontrolü başlıyor.cok istemiyorum.kizi bırakacak kimse yok onun için bunalıyorum.off off
Oyy canim ya cok.gecmis olsun allahim acil sifalar versin kuzum benimNeyin yokki desen daha kolay olacak.bacaklarim agriyor 15 gün sonra onun kontrolüne gidecek.ilac kullanıyorum.
Sarkoidoz çıktı.bit ay sonrada onun kontrolü başlıyor.cok istemiyorum.kizi bırakacak kimse yok onun için bunalıyorum.off off
Gunaydin tatlimbende epeydir biraktim turk dizilerini, bi paramparcayi izliyordum , onada kizdim biraktim( sonra anlatirim nedenini ) Marco Polo izliyorum canim, bilionmu? bikac bolum kaldi 2ci sezonu bitirmeye, zaten 3cu sezonu yok henuz.
ayrica gunaydiiiiiin canimmmm