⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Gunaydin tatlim:KK66:valla bende turk dizilerini takip edemiyorum o kadar cokki:confused:marco polo ?hic duymadim yaw ne kadar cahal
Kalmisim:KK53:
bi ecnebi dizisi yavrim, yeni sardim zaten,... gendine cahal dime eyle, litfen. tesadufen basladim bende , ama coook basarili, vallahi vaktin olursa bak derim . Turk dizilerine ben mahsus uzak kaldim , varya simdi anlatacamda , cok uzar :KK43:

dimi :KK66: Valla nanem, o dizilerde iyi katkim var ammaaa, simdi uzun hikaye....owf , desme yarami :KK70: (hangileri gi? :KK70: )

Ne diyon Nikata :KK70: hic anlamadim :KK70:

Mazef Mazef eşin ayarladin bir sey. :p

naneelimoonn naneelimoonn simdikiler de anca iki saat müzik kavka gürültü.

OriginalNIKITA OriginalNIKITA sahi paramparca'yi niye biraktin niye sonra anlatiyorsun :KK70: ben merak ederim. O dizide de ancak bagirma cagirma vardi.

OriginalNIKITA OriginalNIKITA sahi paramparca'yi niye biraktin niye sonra anlatiyorsun :KK70: ben merak ederim. O dizide de ancak bagirma cagirma vardi.
:KK70: olacak okadar , kiz ik sezon izledim okadar bagiris varmiydi gi? :KK70: ... ya canim , onu burda KK da ben yazdim , dedim ben size feysin resmi sayfadan ulasirim , anaaa ... bi deyinceki Nikita ben, bunlar arazi. :skandal:
ne demek istedigimi simdi azicik ama azziicik anladin insallah.

:KK70: olacak okadar , kiz ik sezon izledim okadar bagiris varmiydi gi? :KK70: ... ya canim , onu burda KK da ben yazdim , dedim ben size feysin resmi sayfadan ulasirim , anaaa ... bi deyinceki Nikita ben, bunlar arazi. :skandal:
ne demek istedigimi simdi azicik ama azziicik anladin insallah.
:KK53::KK45::KK53::KK45:wat?

:KK43: tüh ya.... onuda götürsen?? gecmis olsun mazef ya :KK43:
Önceki gittiğimde teşhis için ve teşhis sonrası için çok uğraştım.gunluk uç farklı hastaneye gittiğim oldu.gittigim bölüm sayısını yazmiyorum bile.belki bu sefer o kadar olmaz ama riskler goremem kucucuk çocuk. sıkılıyor bunaliyor.c ok hareketli çok merakli.bas edemiyorum

Önceki gittiğimde teşhis için ve teşhis sonrası için çok uğraştım.gunluk uç farklı hastaneye gittiğim oldu.gittigim bölüm sayısını yazmiyorum bile.belki bu sefer o kadar olmaz ama riskler goremem kucucuk çocuk. sıkılıyor bunaliyor.c ok hareketli çok merakli.bas edemiyorum
:KK43: kucuk cocuklarla zor gercekten ...hele birde hareketli ise ...anliyorum seni ,keske guvenebildigin bi komsuna biraksan?

dimi :KK66: Valla nanem, o dizilerde iyi katkim var ammaaa, simdi uzun hikaye....owf , desme yarami :KK70: (hangileri gi? :KK70: )
Oylemii:KK53: vayy!kiz asmali konak efenime soyliyim:KK16:aski memnu:KK48:ihlamurlar altinda sonracima neydi:KK53:beynime tukureyim aklima gelmiyo:KK70:cok vardi yaw:KK64:tvden ne kadar uzak kalmisim be

:KK43: kucuk cocuklarla zor gercekten ...hele birde hareketli ise ...anliyorum seni ,keske guvenebildigin bi komsuna biraksan?
Komşularına guvenirim ama onlarda birakamiyorum.nedenini anlatması uzun sürer.artik arada kocam izin alır.belki annemi cagiririm.isim kısa olursa yanımda gotururum.bi şekilde halletcez

Yaw aski meski cok abartiyolar pehh:KK70:bide kimin eli kimin kocasinda karisinda belli degil:KK67:kitu ornek cinim bunlar:KK62:

Oylemii:KK53: vayy!kiz asmali konak efenime soyliyim:KK16:aski memnu:KK48:ihlamurlar altinda sonracima neydi:KK53:beynime tukureyim aklima gelmiyo:KK70:cok vardi yaw:KK64:tvden ne kadar uzak kalmisim be
Aman kız bebeynen öyle oluyor.bi bölümü izlesene oburu kalıyor diİnin tadı kaçıyor.bide sende bunlardan dort tane var.bengerci yıllardır Türk dizisi izlemiyorum.sikici anlamsız sıradan geliyor.yabanci dizi izlerdim oda bebeynen biraz zor oluyor ama annelere falan gidince izliyorum

Yok niye. Benim de var oyuncu tanidiklarim. Biri de baya yakin aile dostu. Yakin bir arkadasim ( hic görüsmüyoruz artik) cok istiyordu. Sonra o da memur oldu. Gecen bir türk dizisinde gördüm sanki. Sektör cok büyüdü.
ne bileyim, baya bi güldünde .
gecen bi göz attim reklamlarda , aynen dedigin gibi, acaip büyüdü o sektör. ama saka falan yapmadim ben, gayet ciddiyim toprakcim. ve hala inanamiyorum ...

Komşularına guvenirim ama onlarda birakamiyorum.nedenini anlatması uzun sürer.artik arada kocam izin alır.belki annemi cagiririm.isim kısa olursa yanımda gotururum.bi şekilde halletcez
kendini ihmal etmede, icabinda esin izin alsin valla, hep beraber gidin , sagligini cok ciddiye almalisin, bir ihmalin Allah korusun sonucu agir olabilir.

Yaw aski meski cok abartiyolar pehh:KK70:bide kimin eli kimin kocasinda karisinda belli degil:KK67:kitu ornek cinim bunlar:KK62:

Hem o hem gencler bir tüketme sevdasina tutuldu. Kiz dizide fakir her bölüm ayri mont giyiyor. Genc kizlar kötü etkileniyor. Hep daha fazlasini istiyoruz artik. Sevdalar da mantiksiz. Hayat bu sartlar falan. Öyle sevilmek öyle sevmek istiyor. Kizi vermediler diye bir komsumuz intihar etti :KK43: öldü cocuk anacigina Allah sabir versin .

ne bileyim, baya bi güldünde .
gecen bi göz attim reklamlarda , aynen dedigin gibi, acaip büyüdü o sektör. ama saka falan yapmadim ben, gayet ciddiyim toprakcim. ve hala inanamiyorum ...

Nikitam gülmemim sebebi bir kac zaman önce evde sıkılrken dedim bir ünlü gelse KK. Durumuma yazdim. Demet Akalin gelse harika olur dedim :KK70: :KK70: ama ben senin ne dedigini anlamadim tam ama sormicam :KK23:anlatamayacagin bir sey. Ben de bazi seyleri acik acik yazamiyorum bazen

X