- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.541
Mutlu pazarlar canlarimnasil geciyor bakalim huu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bomboş. Cocukla temizlik olmuyor. Ben becereksizim ya da. Babasiyla gönderecem ikna edebilirsem sonra eve girismem lazim. Ütüm de duruyor. Onu aksam yaparim artik. Aksama 5 saat var iyi degerlendirmem lazim. ev hanimligi cok zor beaMutlu pazarlar canlarimnasil geciyor bakalim huu
Hic sorma hicco dert bende de var yiginla camasir katladim sil supur toz alcanim cikti beeadaha da bitmedi sozde daha camlari silecemBomboş. Cocukla temizlik olmuyor. Ben becereksizim ya da. Babasiyla gönderecem ikna edebilirsem sonra eve girismem lazim. Ütüm de duruyor. Onu aksam yaparim artik. Aksama 5 saat var iyi degerlendirmem lazim. ev hanimligi cok zor bea
Benim çok ihtiyacım var dinlenmeye toprağım, seni anlıyorum iş istiosun, olur yakında inşallah ; )Öyle deme tembellikten gina geldi
Benim çok ihtiyacım var dinlenmeye toprağım, seni anlıyorum iş istiosun, olur yakında inşallah ; )
ozaman biraz tempo nu düşür, onuda yapayım bunuda yapayım olmasın, zaten öncelik minigin olsun, nolacak sanki az beklese diğer işler , nede olsa yapacanSadece o degil ya. Cok yorgun uyaniyorum. Yorhunlugu düsünmeden harekete gecim diyorum, olmuyor. Güm güm kalbim kosmusum gibi atiyor. Ev isleri kizla daha hizli olmali yoksa kisir döngü olur. Söyle dip köse yapmak istiyorum. Esyalarin yerini degistirmek istiyorum falan. Kostur kostur enerjik biri olmak istiyorum . Ancak yemek mutfak camasir kizla ilgileniyorum. Banyo yikiyorum. Gündelik isler yanj. Onu da yavas yavas yapiyorum . Gece de ölü gibi uykum geliyor. Sabah zor uyaniyorum. Bakiyorum herkes disari isi , ev isi saclar baslar yapili. Ev düzenli. Ben de hergün bismillah diyip güne basliyorum. Ama ayni ayni. Su hastaliktan önce basladi yorgunluk. Gecmiyor.
Oghh afiyet olur inşallah, yoruldum bende, ama yinede biraz is yaptım bende, birazdan mutfağa geçeceğim inşallah balık var bizdedeTemizlik yaptım bol bol kociskoya yaprak sarması yaptım adam baya dır istiyor yoruldum yaw siz napiyorsunuz
Sen noruyon mazo?Nabersiniz hanımlar.
Afiyet olsun canim :) ben hiç sevemedim balığı nasıl oldun canim daha iyi misinOghh afiyet olur inşallah, yoruldum bende, ama yinede biraz is yaptım bende, birazdan mutfağa geçeceğim inşallah balık var bizdede
Bende de oluyor bazen o, itinali
ozaman biraz tempo nu düşür, onuda yapayım bunuda yapayım olmasın, zaten öncelik minigin olsun, nolacak sanki az beklese diğer işler , nede olsa yapacan
Canım mevsimsel yorgunluk olabilir bende de depresyon hali yapmıştı valla siz bana ilaç gibi geldiniz :)
Canım mevsimsel yorgunluk olabilir bende de depresyon hali yapmıştı valla siz bana ilaç gibi geldiniz :)
Hareketli müzikler dinle birde kötü hikayeler oku çok ciddiyim zaten onları okuyunca kendinden utaniyorsunBir kac gündür ben girdim depresyona. Tadini unuttugum cips kola ikilisinden aldim hatta. Onu yiyince daha kötü hissedip uyudum. Esim de bikti yorgunlugumdan. Kizimla gezmeye ciktilar. Baya eglenmeye gidiyorlar. Daha önce ben planlamistim. Ikna edip yalniz gönderdim. Temizlik yapacam diye. Aslinda hic bir sey istemiyorum.
Hareketli müzikler dinle birde kötü hikayeler oku çok ciddiyim zaten onları okuyunca kendinden utaniyorsun
Sağolasın, eh işte çokta farklı değil bugün, balık fırında güzel oluyor, eşimde salata yapıyor, bugünü atlatiyoruz. Ayy yatıp hiç bişey yapmasamAfiyet olsun canim :) ben hiç sevemedim balığı nasıl oldun canim daha iyi misin
Kız öyle ama dimi
Sağolasın, eh işte çokta farklı değil bugün, balık fırında güzel oluyor, eşimde salata yapıyor, bugünü atlatiyoruz. Ayy yatıp hiç bişey yapmasam