⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Bomboş. Cocukla temizlik olmuyor. Ben becereksizim ya da. Babasiyla gönderecem ikna edebilirsem sonra eve girismem lazim. Ütüm de duruyor. Onu aksam yaparim artik. Aksama 5 saat var iyi degerlendirmem lazim. :p ev hanimligi cok zor bea
Hic sorma hicc:işsiz:o dert bende de var yiginla camasir katladim :işsiz:sil supur toz al:temizlik:canim cikti beea:KK35:daha da bitmedi sozde daha camlari silecem:confused:

Benim çok ihtiyacım var dinlenmeye toprağım, seni anlıyorum iş istiosun, olur yakında inşallah ; )

Sadece o degil ya. Cok yorgun uyaniyorum. Yorhunlugu düsünmeden harekete gecim diyorum, olmuyor. Güm güm kalbim kosmusum gibi atiyor. Ev isleri kizla daha hizli olmali yoksa kisir döngü olur. Söyle dip köse yapmak istiyorum. Esyalarin yerini degistirmek istiyorum falan. Kostur kostur enerjik biri olmak istiyorum :mad:. Ancak yemek mutfak camasir kizla ilgileniyorum. Banyo yikiyorum. Gündelik isler yanj. Onu da yavas yavas yapiyorum . Gece de ölü gibi uykum geliyor. Sabah zor uyaniyorum. Bakiyorum herkes disari isi , ev isi saclar baslar yapili. Ev düzenli. Ben de hergün bismillah diyip güne basliyorum. Ama ayni ayni. Su hastaliktan önce basladi yorgunluk. Gecmiyor.

Bende de oluyor bazen o, itinali
Sadece o degil ya. Cok yorgun uyaniyorum. Yorhunlugu düsünmeden harekete gecim diyorum, olmuyor. Güm güm kalbim kosmusum gibi atiyor. Ev isleri kizla daha hizli olmali yoksa kisir döngü olur. Söyle dip köse yapmak istiyorum. Esyalarin yerini degistirmek istiyorum falan. Kostur kostur enerjik biri olmak istiyorum :mad:. Ancak yemek mutfak camasir kizla ilgileniyorum. Banyo yikiyorum. Gündelik isler yanj. Onu da yavas yavas yapiyorum . Gece de ölü gibi uykum geliyor. Sabah zor uyaniyorum. Bakiyorum herkes disari isi , ev isi saclar baslar yapili. Ev düzenli. Ben de hergün bismillah diyip güne basliyorum. Ama ayni ayni. Su hastaliktan önce basladi yorgunluk. Gecmiyor.
o_O ozaman biraz tempo nu düşür, onuda yapayım bunuda yapayım olmasın, zaten öncelik minigin olsun, nolacak sanki az beklese diğer işler , nede olsa yapacan:KK50:

Canım mevsimsel yorgunluk olabilir bende de depresyon hali yapmıştı valla siz bana ilaç gibi geldiniz :)

Bir kac gündür ben girdim depresyona. Tadini unuttugum cips kola ikilisinden aldim hatta. Onu yiyince daha kötü hissedip uyudum. Esim de bikti yorgunlugumdan. Kizimla gezmeye ciktilar. Baya eglenmeye gidiyorlar. Daha önce ben planlamistim. Ikna edip yalniz gönderdim. Temizlik yapacam diye. Aslinda hic bir sey istemiyorum.

Bir kac gündür ben girdim depresyona. Tadini unuttugum cips kola ikilisinden aldim hatta. Onu yiyince daha kötü hissedip uyudum. Esim de bikti yorgunlugumdan. Kizimla gezmeye ciktilar. Baya eglenmeye gidiyorlar. Daha önce ben planlamistim. Ikna edip yalniz gönderdim. Temizlik yapacam diye. Aslinda hic bir sey istemiyorum.
Hareketli müzikler dinle birde kötü hikayeler oku çok ciddiyim zaten onları okuyunca kendinden utaniyorsun

Sağolasın, eh işte çokta farklı değil bugün, balık fırında güzel oluyor, eşimde salata yapıyor, bugünü atlatiyoruz. Ayy yatıp hiç bişey yapmasam

Cok bunaldim aslinda artik ev isi yapmicam. Kendimi disari atacam. :KK70: :KK70: hatta olumsuz yanit alirsam is görüsmelerinden kizimla yalniz tatile gideyim diyorum. Tr'ye :)

X