- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.421
He öyle yapıyor saf öküzNiye noldu hic bilmiyorum. Kk 'yi mi istemiyor kocasi ?
Hee pasa hazretleri kk yi istemiyomusNiye noldu hic bilmiyorum. Kk 'yi mi istemiyor kocasi ?
Hemde ne saf su katilmamisHe öyle yapıyor saf öküz
Hemde ne saf su katilmamisayy onu elimize verecekler
He öyle yapıyor saf öküz
Hee pasa hazretleri kk yi istemiyomushaberde alamiyoruz
Sagolsin hosbuldumda hayirdir kimin malum yerlerine cay dokup hasliyonuzHoş geldin kız.amn ödev modev yalan oldu burda in cin bide bi kaç kişi kaldı.ben seni esas beddua etmelik saf kan bi öküz varda gel açık beddua edelim diye cagurdiydim.Donusunboylemiolacakti canım sende hoş geldin
ipeqbojuqu Donusunboylemiolacakti hosgeldiniz sefalar getirdiniz konagimiza hee sultanlar okulu diplomayi alana pasa bedava [/QUOTE
Hos buldik pasta yerine soyle hayirli kismet nssil bulunur diye bi kitap hediye edeydiniz iyiydi
Çok sevdiğimiz bir arkadaş vardı kocası kkya girmesine izin vermiyor epeydurde girmiyor kkya meraktan kaldık.aha o koca bozuntusuna saydiriyoruz. Gorusmeyeli sen nasılsın.iyimisinSagolsin hosbuldumda hayirdir kimin malum yerlerine cay dokup hasliyonuz
Canim ben anketorluk yapmistum orda da supervizorler var da ondan guldum :)memurum bacim , bizde var onlardan ... neden güldünki?
Oyyy ben sana kiyamam pembigimOo bensiz iyi kaynatmissiniz burdabiriside pembix nerde demiyor
Cani pasta istediyse zaarrKız pasta değil paşa paşa