- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.401
Dertli KonakDertler konagi olsun burasidasultanlarinda derdi olabilir yani
cal arabesk kemanci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dertli KonakDertler konagi olsun burasidasultanlarinda derdi olabilir yani
Elisya tatlim ne zaman sanrilarimizla hareket etsek sonu pekte hos olmuyor malesefne saniyorsak soylesek aslinda daha net anlasilacaz ama huyumuz kurusun:) galiba bu biz turklere has biseyneyse sen icini ferah tut tatlim.anahtarin yokmus ne yapabilirdinki?hem kapi onunde 17.30 a kadar dikilecek halin yoktuyabisey soylerse guzel bi dille aciklarsin mevzuyu..
Call uleyynn dertli dertli kemancidertler derya olmus bendee bir hancioff offfDertli Konak
cal arabesk kemanci
Demez bence tatlimAynen canım, neyse her şey olacağına varır, bunda da bir hayır vardır, bakıcaz artık salı günü geldiğinde bir şey diyecek mi:)
Sandalmiydi kiz osenin msji gormeden yazdim bende hanciine alakaysa artikDertler derya olmuş, biz de bir sandal
Ayy evet ya ama bende misafirlikteyim ama gelicem inşallahbasbelasiyim gel kiz geell bu gece dert decesi alem yapacaguk
Naber mazefcim ?dertmi dedi biri
Hay o zeymurun kocasının malum yerlerine sıcak çay dökülür inşallah.Naber mazefcim ?
Zey-mur dan haber var mi?
Geldim kiz konu ne dur okuyup geliyorum:)
Napiyorlar kiz dur okuyup anlamaya calisayimDonusunboylemiolacakti gel olum burda bisey yapiyorlar ne yapiyormar tam anlamadim ama sende sesime gel:)
Kiz ilk sayfa kuralarini okudum sanirim okula yazilmak gibi bisey odev felan vereceklermis bizeNe oldugunu anladiysan banada anlatsana hayrina
Kiz dersler icindr koca bulma sanati falanda varsa cok iyi olur ben derslerime super calisirimKiz ilk sayfa kuralarini okudum sanirim okula yazilmak gibi bisey odev felan vereceklermis bize
Herlade sonra kk dan mezun olacagiz
Hoş geldin kız.amn ödev modev yalan oldu burda in cin bide bi kaç kişi kaldı.ben seni esas beddua etmelik saf kan bi öküz varda gel açık beddua edelim diye cagurdiydim. Donusunboylemiolacakti canım sende hoş geldinGeldim kiz konu ne dur okuyup geliyorum:)
Niye noldu hic bilmiyorum. Kk 'yi mi istemiyor kocasi ?