- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.461
Tabi veririz ayol no problemAy bende ac karna pasayi pasta pkumussam demekki iyiymus ya pasa veriyorsaniz biz burdan cikmayiz demiipeqbojuqu
Degerini bil tatlim allah ayirmasinÖyle valla gurbet zor ben yapamam galiba
Amin hepimizi inşallah ama benim kardeşimde uzakta yarın sabah gidiyorDegerini bil tatlim allah ayirmasin
Yurt disindami?allah kavustursun tatlimAmin hepimizi inşallah ama benim kardeşimde uzakta yarın sabah gidiyor
Yoo ben buralardayim tatlimEee napiyorsunuz kızlar nasılsınız nerelerdesiniz ayran içtik ayrı mı düştük yahu
Yok ama teee tekirdadaYurt disindami?allah kavustursun tatlim
Şimdi bende takılıyorum kadın eşini aldatmış adam 3 ay sonra darp etmiş onu okudum nasıl insanlar olduk yaYoo ben buralardayim tatlimbdv de dolaniyodum bunalim bunalim sen nasilsin cicim
Ama en azindan turkiyede tatlimYok ama teee tekirdada
Hangi konu kiz?ben gormedimŞimdi bende takılıyorum kadın eşini aldatmış adam 3 ay sonra darp etmiş onu okudum nasıl insanlar olduk ya
Haklısın canım ne yapalım sağlıklı huzurlu olsunlar da yeterAma en azindan turkiyede tatlimya benim gibi gavur ellerinde olaydi
Duygusal ilişkiler bolumundeHangi konu kiz?ben gormedim
Aynen bebisim mutlu huzurlu olsunlarda varsin uzak olsunlar..Haklısın canım ne yapalım sağlıklı huzurlu olsunlar da yeter
Tamam canim tsk ben dalis yapayim..Duygusal ilişkiler bolumunde
Ynen yeni mekan burasi pasayi kapana kadarAy bende ac karna pasayi pasta pkumussam demekki iyiymus ya pasa veriyorsaniz biz burdan cikmayiz demiipeqbojuqu
Kopruyu gecene kadar diyosun yaniiYnen yeni mekan burasi pasayi kapana kadar
Kiz pasanin kadinlar kulubunde isi neKopruyu gecene kadar diyosun yaniiseni uyanik seni
Kiz pasanin kadinlar kulubunde isi nearada harun abiler geliyor ama hicbirinde pasa tipi yok
@EvvelAhir bence bosa heveslenmeyelim
Benim inteynetim bitti sultanımOyyy ben sana kiyamam pembigimyaw ben sen gelirsin sandim ama gelmedin
Oyy kinali kuzum bende tam seni etiketleyecektim vallaBenim inteynetim bitti sultanım