- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.441
Ahaa tatlim gelmis
Benimki gibi saat altıda dikilmiyordur benceAl yanaklarini sevdigim heyyt bee
Hic meraklanma 7 dikildiler pek fark yokBenimki gibi saat altıda dikilmiyordur bence
Babamı soruyorsun kelin ilacı olsa başına surermisHic meraklanma 7 dikildiler pek fark yokne zaman uyuyacam lan ben
Saol bebegim mm :) iyiyip canim dun kocaları kovduk kardeşimle beraber hepimiz annemlerde yizAhaa tatlim gelmisgunaydin bebisim nasilsin
Allah o kk ya izin vermeyenin kocasini prostat etsinn,basur olsunda oturamasinnn,malum yerlerinde kil donmesii olsunnnHe öyle yapıyor saf öküz
Aynen ya ben kime soruyorumBabamı soruyorsun kelin ilacı olsa başına surermis
Ohhh masallah tatlim tadini cikarin vallaSaol bebegim mm :) iyiyip canim dun kocaları kovduk kardeşimle beraber hepimiz annemlerde yizkız ben herkes gibi uyuyamiyörüm ya
Abooo ne guzel saydirdin kizzAllah o kk ya izin vermeyenin kocasini prostat etsinn,basur olsunda oturamasinnn,malum yerlerinde kil donmesii olsunnn
Ulen bu adam kim kime saydiriyoruz
Boşuna cagirmadim kızımAbooo ne guzel saydirdin kizzkesin o okuz geceleri kabus goruyordur valla
Kim kiz malum ogretmenBoşuna cagirmadim kızımipeqbojuqu nu.biz çok iyi karşılıklı beddua ediyoruz.o dgilde ipekbojugg sence malum öğretmen yasiyormudur hala
Ogretmenin seyi carsafa dolassinBoşuna cagirmadim kızımipeqbojuqu nu.biz çok iyi karşılıklı beddua ediyoruz.o dgilde ipekbojugg sence malum öğretmen yasiyormudur hala
Ohhh masallah tatlim tadini cikarin vallane guzell ben de bacimi ozledim ahh ahh olaydi yanimda sarilaydim gurbet ellerde cok zor
He kız gıcık olduğun biri varsa hazir elimiz deymisken aradan onuda cikartalimOgretmenin seyi carsafa dolassin
Bedua seansimi duzenliyoruztamam olum kime bedua ediyirsak adamin safti kaymistir
Bu arkadaş vardı konu açmıştı öğretmen arkadaştan hoşlanmak diye ordaki ogretmenKim kiz malum ogretmen
Bu arkadaş vardı konu açmıştı öğretmen arkadaştan hoşlanmak diye ordaki ogretmen
Öyle valla gurbet zor ben yapamam galibaOhhh masallah tatlim tadini cikarin vallane guzell ben de bacimi ozledim ahh ahh olaydi yanimda sarilaydim gurbet ellerde cok zor
Ay bende ac karna pasayi pasta pkumussam demekki iyiymus ya pasa veriyorsaniz biz burdan cikmayiz demiEee kizz zaten pasa veriyoruz diyorum yasehzade mi verelim ondan iyi kismetmi olur tatlim
Sapikmiymis ortmenBu arkadaş vardı konu açmıştı öğretmen arkadaştan hoşlanmak diye ordaki ogretmen