⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Gercektenmiyazık degilmi bize

iste öyle... yazikta, kim takioki, ama farkindamisin , gunler acaip hizli geciyor. Aha yine Cuma dayiz, eve gidince bugun gercekten bisey yapmicam. aksam yaptim cunki
Evet katılıyorum sana sadece sabah koşarak servise bindiğimiz hatırlıyorum beni en çok üzen hergün bir önceki günün aynısı yazık gercekten

Kızlar burayı bdv'ye çevirebilir miyim evet çeviriyorum iki gündür patronum şehir dışındaydı, gitmeden önce bana anahtar bırakmasını söyledim çünkü ofistekilerin ne giriş ne de çıkış saatleri belli değil.. (onlar bizimle çalışmıyor ofisi ortak kullanıyoruz) ama patronum anahtar bırakmayı unuttu.. dün mesela 16.00da çıkmak zorunda kaldım herkes gittiği için, normalde 17.30 gibi çıkıyorum.. herkes erken gidiyor, patronumla ben kalıyoruz ofiste.. ve cuma akşamı herkes çok erken çıkıyor normalde, kimse kalmıyor, bende de anahtar olmadığından milletin çıkmasına yakın çıktım bugün.. biri para bırakmaya gelmiş, o da benim erken çıktığımı öğrenmiş bana hesap soruyor;
-bugün x para bırakmaya geldi mi
-hayır gelmedi
-Ofise gittim ama erken çıkmış diye mesaj atmış bana
-evet erken çıktım çünkü herkes çıkıyordu, anahtar olsa 17.30a kadar dururdum

Ve cevap gelmedi.. sizce bu nedir? işten atılmam inşallah ben herkes çıkıyor sandım, çünkü cuma çıkma saatleri gelmişti ve alman oldukları için almanca konuşmak istemediğimden sanrılarımla hareket ettim benden sonra partiledirler mi nedir, ne bu ya.. hesap sorma tarzı çok sinir bozucu

Bu hatayi ben cok yapiyordum. Konusmaktan niye korkuyorsun. Almanlar konusmayan suskun insandan hoslanmaz hem. Konusma cabani da görünce cok sempati kazanirsin. Patronunla olan konuyu hakkinda hic bir fikrim yok

Elisya ben de cok dertliyim bugün .

almanlar nerde konuşmaya çalışan insanı sempatik buluyor, genelde konuşamayınca sinirleniyorlar sempatik bulan yardım eden de var tabii.. neysee.. benim derdim geçti biraz, her şey olacağına varır işten atarsa tr'ye geri dönerim sen neden dertlisin kiii geçmişi okuyamadım bugün pek

Ya aslinda anlatmiyim

Elisya tatlim ne zaman sanrilarimizla hareket etsek sonu pekte hos olmuyor malesefne saniyorsak soylesek aslinda daha net anlasilacaz ama huyumuz kurusun:) galiba bu biz turklere has biseyneyse sen icini ferah tut tatlim.anahtarin yokmus ne yapabilirdinki?hem kapi onunde 17.30 a kadar dikilecek halin yoktuyabisey soylerse guzel bi dille aciklarsin mevzuyu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…