- 24 Ağustos 2016
- 3.623
- 27.687
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.241
Ssn depresyonda mısın bebisim :/Deme deme öyle canim ben iç güveysinden hallice iste
Evet geçen hafta oradaydım şimdide deliye vurdum kendimi
Ayy ben varim kiźz açlıktan horon tepiyo midemdiyette ve aç olan var mıı
Ayy ben varim kiźz açlıktan horon tepiyo midem
Su dondurmayi bile yiyesim geldi
Ay onuda canım istedi hemen gidip bende yicemkuru üzüm yiyip suyu diktim kafama, iyi geldi gibi
Ay onuda canım istedi hemen gidip bende yicem
Ayy ben corumluyum zamaninda bikmisim yemiyorum artikbenim de canım leblebi çekiyor, normalde pek yemem ama diyetteyken insan bi başkalaşıyorben de iş çıkışı markete uğrayıp alabilirim belki
Hoşgeldin deprosyana içeri girmeden ayakkabilari cikariyoruz balımBen de bilgisayarımı tekmeledim çünkü kendimi hiç iyi hissedemiyorum
İşlerimi yetiştiremiyorum. Güzel giyinesim bile gelmiyor niye ki ne acaba
Aman yarapimmHuhu
kizlar depresyon kankidir her daim.yanimizda ama onu bastirabilir ezikliyebilirizöh pis kaka depresyon.
Bexy iki saat düsündükten sonra aradim. Bir saat sonra arayin dediler ya saka gibi o cesaret geri gelir mi bilmiyorum.
Elisya keske diyette olabilsem.
basbelasiyim senin resmi ilk gördügümde dedim ; toprak ne depresifsin. Bak hayattan zevk alan takmayan herseyi dalgaya alan biri var al yanakli. Sen de öyle ol. Aynen bunlari dedi ic sesim
ben yokken yagdirmissiniz, bakiyorum hic biriniz yoksunuz ...ahanda molam bitti
nasilsin toprakcigim?
Aradim tabi sakir sakir ben degil o konustu. Tek anladigim bir saat sonra araAman yarapimmaradin mi barii yada ariycak misinn
Sag ol canim sen ?nasilsin toprakcigim?
Hahahah yok daha dolmadi bir saat. Anca cesaretimi toplayip aramistim zatenBi saat sonra aradın mi iste manyakkTopraKahveBob