⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Analist misin bana da is bulsana geleyim Malatya'ya. :cool:
Valla hikayem çok karışık ama genel olarak öyle sayılırım ben matematik delisiyim :) sadece mat ile biyoloji okudum :KK45: derken yüksek lisans kazandım bıraktım okulu derken özel sektör atıldım asistan olarak şimdi bütçe ve verimlilik planlaması yapıyorum tabiri caizse çok surundum:sampiyon::KK9:

Valla hikayem çok karışık ama genel olarak öyle sayılırım ben matematik delisiyim :) sadece mat ile biyoloji okudum :KK45: derken yüksek lisans kazandım bıraktım okulu derken özel sektör atıldım asistan olarak şimdi bütçe ve verimlilik planlaması yapıyorum tabiri caizse çok surundum:sampiyon::KK9:

Surunmeye herkes surunuyor. En azindan elde ettigin bir seyler var. :KK50:

Ben doktora yapicam galiba ne isime yarayacaksa. Cok dusundum buna karar verdim. :KK45:

Surunmeye herkes surunuyor. En azindan elde ettigin bir seyler var. :KK50:

Ben doktora yapicam galiba ne isime yarayacaksa. Cok dusundum buna karar verdim. :KK45:
Deme öyle ya inşallah ise yarar benim arkadaşlarım yüksek lisans yaptı ama onlar daha zor iş buldu malesef :KK43: benimde ilerlemek için bir fırsat çıktı karşıma birde yeni kurulan bir firmay di çok süründürsun ama şükür bir şeyler oldu inşallah herkes emeğinin karşılığını alır :)

Deme öyle ya inşallah ise yarar benim arkadaşlarım yüksek lisans yaptı ama onlar daha zor iş buldu malesef :KK43: benimde ilerlemek için bir fırsat çıktı karşıma birde yeni kurulan bir firmay di çok süründürsun ama şükür bir şeyler oldu inşallah herkes emeğinin karşılığını alır :)

Herkes emeginin karsiligini aliyor evet. Evlenme programlarinin gunlugu 60bin liradan basliyor. :KK45:

Hmm iyi o zaman, erkekler çekiştirilmiş ben yokken :KK70: siz burda ağlayın hediye beğenmeyin, bdv'de "sevgilim pahalı hediyeler alıyor" diye konu açan kız geldi aklıma :KK70: nee güüüzel dertler :p

Ana temamiz erkeklerdi bugun okuzler burcu olanlardan.

Bazisi gozumuze sokuyor evet. Cokta aldirmiyorum ben ruh okuzumu bulayim yeter bana.

:spor:

Sen evli misin?

X