- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.161
Neden beni beğenmiyor musunnn
Aksine cok begendigim icin gorusmeyelim diyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden beni beğenmiyor musunnn
Tabi gözlerinı allliklarimdan alamazsın haklısın gözlerin ışığımda kör olurAksine cok begendigim icin gorusmeyelim diyorum.
Tabi gözlerinı allliklarimdan alamazsın haklısın gözlerin ışığımda kör olur
Valla hikayem çok karışık ama genel olarak öyle sayılırım ben matematik delisiyim :) sadece mat ile biyoloji okudum derken yüksek lisans kazandım bıraktım okulu derken özel sektör atıldım asistan olarak şimdi bütçe ve verimlilik planlaması yapıyorum tabiri caizse çok surundumAnalist misin bana da is bulsana geleyim Malatya'ya.
Çerkez misin sen kızzzzz :)))))))))Bak bak laflara bakk
Nasılda ezikledi bizi
Valla hikayem çok karışık ama genel olarak öyle sayılırım ben matematik delisiyim :) sadece mat ile biyoloji okudum derken yüksek lisans kazandım bıraktım okulu derken özel sektör atıldım asistan olarak şimdi bütçe ve verimlilik planlaması yapıyorum tabiri caizse çok surundum
Deme öyle ya inşallah ise yarar benim arkadaşlarım yüksek lisans yaptı ama onlar daha zor iş buldu malesef benimde ilerlemek için bir fırsat çıktı karşıma birde yeni kurulan bir firmay di çok süründürsun ama şükür bir şeyler oldu inşallah herkes emeğinin karşılığını alır :)Surunmeye herkes surunuyor. En azindan elde ettigin bir seyler var.
Ben doktora yapicam galiba ne isime yarayacaksa. Cok dusundum buna karar verdim.
Deme öyle ya inşallah ise yarar benim arkadaşlarım yüksek lisans yaptı ama onlar daha zor iş buldu malesef benimde ilerlemek için bir fırsat çıktı karşıma birde yeni kurulan bir firmay di çok süründürsun ama şükür bir şeyler oldu inşallah herkes emeğinin karşılığını alır :)
Geçen ch.nge.o.g diye bi sitede imza toplanıyordu gordum bende imzaladım inşallah kaldırırlar şu iğrenç programları ama kalkmaz ciddi bir kitle var cunkuHerkes emeginin karsiligini aliyor evet. Evlenme programlarinin gunlugu 60bin liradan basliyor.
Geçen ch.nge.o.g diye bi sitede imza toplanıyordu gordum bende imzaladım inşallah kaldırırlar şu iğrenç programları ama kalkmaz ciddi bir kitle var cunku
İllaki herkes çemberi kendine çeviriyor inşallah iyi olur..hanımlar ben uyuyorum yarın iş var kendinize iyi bakın çok öptüm hepinizi ii gecelerBunlar derin meseleler oyle biz istiyoruz diye kalkmaz.
İyi geceler, iyi uykular herkese
Iyi geceler. Geliyor musun gidiyor musun?
Onu ben de anlamadım Gelecektim ama herkes uyumuş diye düşünerek gidiyor gibi yazdım
Ben de gidecektim de baktim sen geldin ayip olur dedim.
Hahah yok ya niye ayıp olsun iyi geceler o zaman ben de yatayım konak kapandı
Yok yahu burdayim daha.
Hmm iyi o zaman, erkekler çekiştirilmiş ben yokken siz burda ağlayın hediye beğenmeyin, bdv'de "sevgilim pahalı hediyeler alıyor" diye konu açan kız geldi aklıma nee güüüzel dertler