⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Selam, lingen nerede o da gelsin
lingen lingen
Ich möcte dich sprechen
Burdayım canım, du kannst jederzeit mit mir sprechen:)
lingen lingen le kusuz biz. Cok ihmal etti beni. :KK45:
Bak gene başladı, dövecem seni en son, hani eve gidince yazacaktin asil ben sana küsüm:KK53:
lingen lingen aha bana bir erkek görünümlü hatun daha geldi
M e g g M e g g :KK70:
Yawrimmm ben halis mulis dişi görünümlü bir dişi aslanım, profildeki enişten olur:KK53:
:KK70: kizlar ya cok yasayin siz emi :KK70:
Evet Bexy Bexy konusacagim el.mahkum :KK66: ben de erkek resimli olan üyeleri erkek gibi algiliyorum. Ama lingen 'i degil. Jonny buraya yazmaz hem türkce bilmiyor :KK70:

lingen lingen jonny'ni de al gel :KK70:

@prayforlosers canim
ich kann mit dir sprechen :KK66:
( seninle konusabilirim :KK66: )
Lingen johnnyyi alsa buralara uğrar mi beeee, geceden sabaha sabahtan akşama ver allaaaamm ver ver allammmm ver:KK70::KK70:

Benim burclar karisik yavrum teraziyle akrep arasindaki o ince cizgideyim bir yanımda oģlak :KK53:
Nasil mi simdi ben 6 ekimde dogmusum annem oyle diyo. Bi akrabanin dugununde 10 gunlukmusum adam emin oldugunu soyluyo 30 ekimi iddia ediyo sonra babam kimligi 2 ay sonra aliyo aman 1 ocak yaz gitsin diyo memura boylecee benim 3 tane burcum 3 tane dogum gunum oluyo :KK70::confused::rolleyes:
Çıkartandan iyi mi bilecekler:KK70:

Burdayım canım, du kannst jederzeit mit mir sprechen:)

Bak gene başladı, dövecem seni en son, hani eve gidince yazacaktin asil ben sana küsüm:KK53:

Yawrimmm ben halis mulis dişi görünümlü bir dişi aslanım, profildeki enişten olur:KK53:

Lingen johnnyyi alsa buralara uğrar mi beeee, geceden sabaha sabahtan akşama ver allaaaamm ver ver allammmm ver:KK70::KK70:
Hahahahaha :KK70: ayy gulmekten yerlere yatıcam :KK70:
Enişte beye selamlar olsunn :KK70:

X