⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Ablan aslan bebeğim:KK53::KK53:
Senin ne burcun:KK50:
Benim burclar karisik yavrum teraziyle akrep arasindaki o ince cizgideyim bir yanımda oģlak :KK53:
Nasil mi simdi ben 6 ekimde dogmusum annem oyle diyo. Bi akrabanin dugununde 10 gunlukmusum adam emin oldugunu soyluyo 30 ekimi iddia ediyo sonra babam kimligi 2 ay sonra aliyo aman 1 ocak yaz gitsin diyo memura boylecee benim 3 tane burcum 3 tane dogum gunum oluyo :KK70::confused::rolleyes:

Benim burclar karisik yavrum teraziyle akrep arasindaki o ince cizgideyim bir yanımda oģlak :KK53:
Nasil mi simdi ben 6 ekimde dogmusum annem oyle diyo. Bi akrabanin dugununde 10 gunlukmusum adam emin oldugunu soyluyo 30 ekimi iddia ediyo sonra babam kimligi 2 ay sonra aliyo aman 1 ocak yaz gitsin diyo memura boylecee benim 3 tane burcum 3 tane dogum gunum oluyo :KK70::confused::rolleyes:
Vuhhuu 3 dooom günü 3 hediye demekk mi acaba :deli:

Annen ne diyorsa o . :KK45:

Vuhhuu 3 dooom günü 3 hediye demekk mi acaba :deli:

Hediye gelmez bence dogumgunu belli degil diye. :KK70:

:KK70: kizlar ya cok yasayin siz emi :KK70:
Evet Bexy Bexy konusacagim el.mahkum :KK66: ben de erkek resimli olan üyeleri erkek gibi algiliyorum. Ama lingen 'i degil. Jonny buraya yazmaz hem türkce bilmiyor :KK70:

lingen lingen jonny'ni de al gel :KK70:

@prayforlosers canim
ich kann mit dir sprechen :KK66:
( seninle konusabilirim :KK66: )
Kız ne çeviriyon da itibarımı sarsıyon allah allah ben anlamıştım zaten.
Ih bin sehr langweilig und ich bin krank.
Ich mag es nicht ın Turkei leben :KK43:

X