- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.101
Kuzum ya benim sesim gercekte de kısık. Yok böyld bogaz agrisi. Aylardir is ariyorum dönmüyorlardi. Sesim kisik hastayim ya. Mail atmislar randevu icin bizi arayin diye. Zaten yabanci dil konusurken heyecanlaniyorumKizlar bugun sakinsinizin bakiyorum ses soluk yokk
Ayy kiyamam yaa Allah yardimcin olsun bebegim sen yaparsin ben sana guveniyorum arar konusursum sakır sakırr :))Kuzum ya benim sesim gercekte de kısık. Yok böyld bogaz agrisi. Aylardir is ariyorum dönmüyorlardi. Sesim kisik hastayim ya. Mail atmislar randevu icin bizi arayin diye. Zaten yabanci dil konusurken heyecanlaniyorum
Bal+ limonlu cay. Gecmis olsunKuzum ya benim sesim gercekte de kısık. Yok böyld bogaz agrisi. Aylardir is ariyorum dönmüyorlardi. Sesim kisik hastayim ya. Mail atmislar randevu icin bizi arayin diye. Zaten yabanci dil konusurken heyecanlaniyorum
Aa banlandın mı :/Bal+ limonlu cay. Gecmis olsun
------------------
M e g g @Kurk Mantolu Madonnaa
Arada geyik/konu disi yaziyorsunuz bdv de cevap vermiyorum o yuzden. ben gecen gun o yuzden banlandim siz de dikkat edin artik.
Ayy migimde gelmiş burayaAa banlandın mı :/
Tamam canım senin topiğin galiba buraya yazabiliriz o zaman
Aa banlandın mı :/
Tamam canım senin topiğin galiba buraya yazabiliriz o zaman
Bende hep polemikten yapmaktan gitmişimdir geyikten gidince zoruma gidiyyAslanlari aldim geldim.Geyik/ konu disi olabilir burasi. Polemik degil de ona karsi dayanikliyim konu disindan ban agir geliyor.
Kaynatalım şekerimAyy migimde gelmiş burayaohh ohhh gel kaynatalim burda
Bende hep polemikten yapmaktan gitmişimdir geyikten gidince zoruma gidiyy
Kaynatalım şekerim
En güzel odamızdan bi tanede migime ayarlayalımmBende hep polemikten yapmaktan gitmişimdir geyikten gidince zoruma gidiyy
Kaynatalım şekerim
En güzel odamızdan bi tanede migime ayarlayalımmburcunuz neydi sultanımm
Olsun tabii deniz manzaralisindan ver migimee bebegim
Olsun tabii deniz manzaralisindan ver migimee bebegim
Ben erkek resmi olanlari direk erkek gibi algiliyorumda o yuzden dedim öyle canımJohhny sine laf yok. Insanin asik olasi geliyor.
Verdim gitti.
Ne manidar bi oda numarası
Ablan aslan bebeğimEn güzel odamızdan bi tanede migime ayarlayalımmburcunuz neydi sultanımm
Ben erkek resmi olanlari direk erkek gibi algiliyorumda o yuzden dedim öyle canım
Ne manidar bi oda numarası
Sevgilimden ayrıldım diye mi bu muamele