- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.061
Ahahaha ora hayat noktamız oldu gel gel bdv ye gel :)ben de evlenince annecilikten çekecek gibiyim"yine mi annenle konuşuyorsun,5 saattir annenle ne konuşuyorsun, yine mi annene gidiyorsun" oo bdv den çıkamam herhalde
bak bdv mesajını görmeden yazmışım
Elisya kendi isinin patronu olanlar da daha sikayetci. Onlar daha cok yoruluyor bence. Ben de pastane acacagim ama üseniyorum
Ahahaha ora hayat noktamız oldu gel gel bdv ye gel :)
Hepimizden ya bazen üzülüyorum. Bazende gülesim geliyor tövbe ediyorum :)bdv candır
Hepimizden ya bazen üzülüyorum. Bazende gülesim geliyor tövbe ediyorum :)
bdv de yorum yapıp yapıp göndermeden siliyorum bazenban yemeyeyim diye
Ben çok yedim hatta eşim bile gülüyor kovdular seni diyebdv de yorum yapıp yapıp göndermeden siliyorum bazenban yemeyeyim diye
Aynen ya eşime sinirleniyorum falanBen bdv 'de cok takilinca depresyona giriyorum
gunaydinlarr sultanlarim ne habersiiniz bakim TopraKahveBob cok gecmis olsun kuzum emekci arkadaslarim sizede kolay gelsin Seviyorum la sizi
Aynen ya eşime sinirleniyorum falan
günaydııınnaneelimoonn ben de seni seviyoruumm.. nasılsın bakalıımm
haha ben de depresyona giriyorum aslında kızlar,hayata pembegözlüklerle bakamıyorum artıkTopraKahveBob basbelasiyim
Kız ben hiç bakamadım ya ama biliyormusun vurdum duymaz olmayı mantıksız hareket etmeyi ama salla demeyi çok isterdim takıntılarım yüzünden saçlarım beyazladi
varya, aksam bakamadimki, bi iste eve geldigimde dinlen artik dedim basbelasina, ondan sonra firsat olmadi valla, cocuklari babalari yatirdi, yapilacaklari bitirince koltukta yayildimKızzz elisyayla nikita kayboldular
bakamadimki canim
İnşallah bende düzelirim çok istiyorum çünkü beni çok yoruyorben de öyleydim ama baya düzeldim ya, her şey olacağına varıyor zaten.. bu arada benim saçım da beyaz dolu
Benim komple beyazzİnşallah bende düzelirim çok istiyorum çünkü beni çok yoruyor
eyvallah canimm , iyidir , geldik yine ise.