- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.081
basbelasiyim alyanaklim sen nasilsin bebisim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim iyilik versîn kuzumbende arkadaslarla bulusacam disardayim:))eyvallah canimm , iyidir , geldik yine ise.
sende ne var ne yok
noluuuooo , neler kaciriyorum cokpembixx heyecanlandim!Dün gördüm yeni durum sayfasinda acıdim bi bakayım kıyafet yollarim dedim. Sonra aklima bu kadin ne paylasmis ne yazmis bir arastirayim dedim. Birde ne göreyim ben şok ben iflasss
iyi eglenceler size birazdan , super valla, bizde devam caliss izavra calisRabbim iyilik versîn kuzumbende arkadaslarla bulusacam disardayim:))
iste insan birden kendini sikayet ederken buluyor, az dusununce '' ay yinede cok sukur, beterin beteri var'' demiyormuyuz? hep oyle gercekten. Allah basta saglik , huzur versin canimiz sagolsunYoneticilerde yok meydandaaa
bu olacakti pembixcim, bi onceki cevabimin sebebi anlamissindir zatenCalisanlar calismaktan yorulmus evdekiler sıkılmaktan sikayetci
bitmeyen isleeeerrr , bazen göz yummak gerek canim ya... yoksa psikolojik baski yapiyoruz kendimizeNerde ya insan evli olunca ancak hayalerde olur o dediğin
Ayy kadinin biri burdan 2.el kiyafet topluyo satiyo resimlere bakmadin mi kuzum. Ama kazencigim hesabi kapatti bugunnoluuuooo , neler kaciriyorum cokpembixx heyecanlandim!
Kiz sen nerelerdesinnnn sabahtan beriiiIyiyim kuzum yine attim kendimi disarikizz iyice gezenti oldum varya
Kiz sen nerelerdesinnnn sabahtan beriiiIyiyim kuzum yine attim kendimi disarikizz iyice gezenti oldum varya
Anladim bebisim napiyosun nasilsin bakalimbu olacakti pembixcim, bi onceki cevabimin sebebi anlamissindir zaten
hmmm... resim gordum de, pek basmadi kafam ...ikinci el alip , 1inci elmi satiyor? vay be.. gerci cokta sasirmadim, bal gibi hak yemeye meyilli insanlar var, artik iyice kanaat getirdim buna.Ayy kadinin biri burdan 2.el kiyafet topluyo satiyo resimlere bakmadin mi kuzum. Ama kazencigim hesabi kapatti bugun
nolsun canim ya, ayni valla... isteyim simdi, oglen mollasi , ama yerimde pinekliyorum, bi 15 dakkam daha kaldi.Anladim bebisim napiyosun nasilsin bakalim
Aynen ya :)Benim komple beyazzkuaforum sagolsun sayesinde yirtiyorum
aa estagfirullah , sen bak isine canim .... cikip tekrar giriyorum zaten KK ya, hemen donemiyorum bendeKuzum basladin galiba calismaya dogum hikayemi yaziyordum bi konuda k.bakma gec yazdim
İyiyim ya int bir çay almıştım şişesi kırılmış onla uğraşıyorum yaw hep mi sorunbasbelasiyim alyanaklim sen nasilsin bebisim
Öyle tabiki aslında şükretmeyi bilmek gerek şükür elim ayağımız sağlığımız yerindebitmeyen isleeeerrr , bazen göz yummak gerek canim ya... yoksa psikolojik baski yapiyoruz kendimize