⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Bu arada her hareketlerjni her soylediklerini kocama mesaj atiyorum. Haberi olsun yani benim soylediklerimide soyluyorum. Daha duzgun konusamadik paketi bitmis.

Ohhh :KK70:birak catlasin be bosver el kadar bebekle soguk odada durulurmu hic:63:iyi yapmissin valla sen kendini ve bebegini dusun gerisini salla:halay:sicagin tadini cikar:anne:
Aynen öyle birsey olsa ben bakamiyo olurum.
Cocuk hasta olsa ben hasta etti olurum.
En çok benim cigerim yanar. Geceleri ben ugrasirim. Kimse sicak yatagindan kalkip gelmez yanimiza. 12 saat uyuyo kv ama hep uykusuz ben parca pincik 5 6 saat uykuyla yasiyorum haberi yok. Sorsan torun büyütüyo yaa kadınn :KK53:1:KK62:

Bu arada her hareketlerjni her soylediklerini kocama mesaj atiyorum. Haberi olsun yani benim soylediklerimide soyluyorum. Daha duzgun konusamadik paketi bitmis.
Yerinde olsam her hareketini soylemezdim ne o oyle cocuk sikayet ediyomus gibi:KK53:kuzum sonucta annesi o, sonradan bu kadin beni anneme karsi dolduruyomu ne?demesin..azcik politik ol kuzum uyanik ol istedigini aldin nede olsa:sampiyon:baska isteklerin oldugu zaman magduru oynarsin:KK76:

Yerinde olsam her hareketini soylemezdim ne o oyle cocuk sikayet ediyomus gibi:KK53:kuzum sonucta annesi o, sonradan bu kadin beni anneme karsi dolduruyomu ne?demesin..azcik politik ol kuzum uyanik ol istedigini aldin nede olsa:sampiyon:baska isteklerin oldugu zaman magduru oynarsin:KK76:
Ayy yok oyle herseyi de soylemiyorum tabikisiiii :KK70:
Mesela bugun bu yok odun bitmesin yok elektrik gitmesin olayini soyledum dedim sen bi konus beni yanlis anlarlar.
Biliyorum huyunu annemi kotuleyip durma der hemen. Zaten çokta anacıdır kendisi.

X