- 24 Ağustos 2016
- 3.623
- 27.687
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.801
Bu arada her hareketlerjni her soylediklerini kocama mesaj atiyorum. Haberi olsun yani benim soylediklerimide soyluyorum. Daha duzgun konusamadik paketi bitmis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle birsey olsa ben bakamiyo olurum.Ohhh birak catlasin be bosver el kadar bebekle soguk odada durulurmu hiciyi yapmissin valla sen kendini ve bebegini dusun gerisini sallasicagin tadini cikar
Yerinde olsam her hareketini soylemezdim ne o oyle cocuk sikayet ediyomus gibikuzum sonucta annesi o, sonradan bu kadin beni anneme karsi dolduruyomu ne?demesin..azcik politik ol kuzum uyanik ol istedigini aldin nede olsabaska isteklerin oldugu zaman magduru oynarsinBu arada her hareketlerjni her soylediklerini kocama mesaj atiyorum. Haberi olsun yani benim soylediklerimide soyluyorum. Daha duzgun konusamadik paketi bitmis.
Kiyamam ya gecmis olsun kuzum
Geçmiş olsunnn canım
Ayy yok oyle herseyi de soylemiyorum tabikisiiiiYerinde olsam her hareketini soylemezdim ne o oyle cocuk sikayet ediyomus gibikuzum sonucta annesi o, sonradan bu kadin beni anneme karsi dolduruyomu ne?demesin..azcik politik ol kuzum uyanik ol istedigini aldin nede olsabaska isteklerin oldugu zaman magduru oynarsin
Hepsi boyle bunlarin kuzumana kuzusu secmece bunlarrAyy yok oyle herseyi de soylemiyorum tabikisiiii
Mesela bugun bu yok odun bitmesin yok elektrik gitmesin olayini soyledum dedim sen bi konus beni yanlis anlarlar.
Biliyorum huyunu annemi kotuleyip durma der hemen. Zaten çokta anacıdır kendisi.
hahahaHepsi boyle bunlarin kuzumana kuzusu secmece bunlarr
Onlardan iyisi samda kayisiihahaha
Aman dunyanin en guzel yemek yapanidir en temiz insanidir en dürüstü en safıdır kaynanacugummm onun gözünde tabiii ben hiç görmedim bayramdan bayrama temizlik yaparr
Hahaha aynen oyleOnlardan iyisi samda kayisii
Manda yuva yapmis sogut dalinayavrusunu sinek kapmis onu dusunuyorumyidim kafayii yidimHahaha aynen oyle
E sen neler yapiyorsun canim nasilsin ? :)
Oo kolay gelsin sana kuzumm bende ders çalışcamm bebişi uyuttum memur oliyim sana hizmetci tutcamBenim kucugu okula goturecem ordan eve donecem geri sonrada camasir var katlanacakgell yardim et azcik bitmiyo bu isler off
Manda yuva yapmis sogut dalinayavrusunu sinek kapmis onu dusunuyorumyidim kafayii yidim[/QUOTE
Ayy nerden geldi aklına vallahi gülümsedim okuyuncaa
Yalnızlıktan napcamizi sasirdikk hee
Allah zihin acikligi versin bebisimaslanim benim beehadi memur olda kurtar beni bu hayattanOo kolay gelsin sana kuzumm bende ders çalışcamm bebişi uyuttum memur oliyim sana hizmetci tutcam
Benim canavar uyandi bileeeeAllah zihin acikligi versin bebisimaslanim benim beehadi memur olda kurtar beni bu hayattan
Anaa kiz daha yeni yatmadi mi oe cabuk uyandiBenim canavar uyandi bileeee
Uyandı simdi emzirdim uyukluyo hala ama derin uykuya dalmiyo emzik niyetine kullaniyo beni yaramazzz gündüz uykusu bu kadar saatte 5 10 dkAnaa kiz daha yeni yatmadi mi oe cabuk uyandi
Allah bagislasin canim:)kac aylik ?uyanik canim anasi kilikliUyandı simdi emzirdim uyukluyo hala ama derin uykuya dalmiyo emzik niyetine kullaniyo beni yaramazzz gündüz uykusu bu kadar saatte 5 10 dk
Hahahyt banda lafı soktun ya laf arasında sende az fena degilsinnnAllah bagislasin canim:)kac aylik ?uyanik canim anasi kilikli