- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.781
Bexy 21 numara olsun da burcuna karar versin artik. Terazi yazdim simdilik:)
celebrian da 22 numara da burcu simdilik bos. :)
Rapor alindi . Tamam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam patronumarim odalari manzaralidir yoksa benim odayi isgal edeceklergorev tamam
Benim oda sobalı bi çare bulun pilizzSen varken gozum arkada degil . Tamam.
5 yildizli bir konak burasi her odamiz mikemmeldir .
Benim oda sobalı bi çare bulun pilizz
Ayy benim petek kesin bozuktur ondan soba kurarlarSen o Kasimpasa da kaldigin otellerle mi karistirdin burayi. Odalarin hepsi kaloriferlidir.
Gell gelll basimin tadlu belasine oo begenmedinmi odani kiz?5 yildizli kuzum daha ne yapak olekmiGelicem odana naneelimoonn
O ne bicum laf bebisimmm ölmeyin tabiiii kiii kıyamamm sizeeGell gelll basimin tadlu belasine oo begenmedinmi odani kiz?5 yildizli kuzum daha ne yapak olekmi
Lafin gelisi oyle dedim niye oleyim canimgel yavru kusum sohbet muhabbet ederiz dedikodu yapariksultanlari cekistiririkO ne bicum laf bebisimmm ölmeyin tabiiii kiii kıyamamm sizee
Ayy ben geliyim yanina hem canımız sıkılmazzz
çekiştirek tabiiii azcıkkk ahh bu Hannaz abla yok mu hiç gelmiyor buralarraLafin gelisi oyle dedim niye oleyim canimgel yavru kusum sohbet muhabbet ederiz dedikodu yapariksultanlari cekistiririk
çekiştirek tabiiii azcıkkk ahh bu Hannaz abla yok mu hiç gelmiyor buralarra
Geçmiş olsunnn canımGrip oldum ya hastayım ben
Kiyamam ya gecmis olsun kuzumGrip oldum ya hastayım ben
Hastaymis kuzum,sen neyaptin kiz soba isini takip edemedim konunu?çekiştirek tabiiii azcıkkk ahh bu Hannaz abla yok mu hiç gelmiyor buralarra
Sobayi kurduk bebegim. Odayida degistirdim burda prizde var gece oda sogudu baktim. Hemen taktim ufoyu yaktim isittim biraz sonra uyudum uyandim bida yaktim derken sabahi ettik canım suan iyiyiz sukür simdide takılıydı ufo yeni kapattim cok sicak olmasin bebis terlemesin diye. Benim kv sinir oluyo bana suanda bizim sobayi yak dedim oo simdiden baslarsak soba yakmaya odun mu dayanir dedi. Bende ooohoo sen bilirsin yakma dedim taktım ufoyu hiç umurumda olmafi. Sonra geldi bakti odaya elektrik gitmesin sobayı yakalim bari diyo. Hem elektrik gitmesin hem odun bitmesin ama torunda yanimdan gitmesin ohh ne ala memlekett. Kadın çok cimri çokkHastaymis kuzum,sen neyaptin kiz soba isini takip edemedim konunu?
Ohhh birak catlasin be bosver el kadar bebekle soguk odada durulurmu hiciyi yapmissin valla sen kendini ve bebegini dusun gerisini sallasicagin tadini cikarSobayi kurduk bebegim. Odayida degistirdim burda prizde var gece oda sogudu baktim. Hemen taktim ufoyu yaktim isittim biraz sonra uyudum uyandim bida yaktim derken sabahi ettik canım suan iyiyiz sukür simdide takılıydı ufo yeni kapattim cok sicak olmasin bebis terlemesin diye. Benim kv sinir oluyo bana suanda bizim sobayi yak dedim oo simdiden baslarsak soba yakmaya odun mu dayanir dedi. Bende ooohoo sen bilirsin yakma dedim taktım ufoyu hiç umurumda olmafi. Sonra geldi bakti odaya elektrik gitmesin sobayı yakalim bari diyo. Hem elektrik gitmesin hem odun bitmesin ama torunda yanimdan gitmesin ohh ne ala memlekett. Kadın çok cimri çokk