- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.761
Efenim oda icin burcunuzu ogrenelim lutfen?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbuldukk bebegim ilginiz için tesekkur ederi efenim yüksekte bol manzaralı bi oda pilizzHosgeldin kuzumkonak sahibesi tesrif etmediler dahagelsinde soyle havalisindan bir oda versin sanabende konak sahibesinin bas usagi oldum resmen yaagelene bilgi veriyorum
Olduuu bebegim deniz manzaralimi olsunbenim oda deniz manzarali bebisim tavsiye ederimhaa yer bulamassan da benim odaya yerlesibusunHoşbuldukk bebegim ilginiz için tesekkur ederi efenim yüksekte bol manzaralı bi oda pilizz
Burcum terazi bebisim
Teraziler pek konuskan olmaz amaesimden biliyorumben beynini yiyorum adaminAyy deniz manzaralı olsun tabikisi
Hahayt yer yoksa gelirim yanına ama kafanıda şişirim uyutmam seni odada
Ayy benim dogum tarihim pek karisikkk kızzz akrepte olabilirim ama yillardir terazi diye biliyorumm ((Teraziler pek konuskan olmaz amaesimden biliyorumben beynini yiyorum adamin
Aboooookizz iyice karistirmislar corba olmus tarihlerama bence ortasini bulmak gerekirse akrepsin senbu ara da gunaydinnnAyy benim dogum tarihim pek karisikkk kızzz akrepte olabilirim ama yillardir terazi diye biliyorumm ((
Bak simdi annem 6 Ekimde dogdugumdan emin oldugunu soyluyor. Birde bi akrabamiz var onun dugununde 1 haftalik oldugum iddia ediliyor. Adamda dügün tarihinden emin ve benim dogum günüm 30 ekime denk geliyor. Ama hangisi doğru şuan için bilemiyorum birde ben iki aylıkken almışlar kimligimi hoooopp 1 ocakk yazdıralim gitsin demiş babişkom öyleliklee benim dogum tarihi 3 tane oldu afggshjsnsbxhu
Günaydın bebisimAboooookizz iyice karistirmislar corba olmus tarihlerama bence ortasini bulmak gerekirse akrepsin senbu ara da gunaydinnn
Nasilsin bebisim?amann canin hangisini istiyorsa o olbende basagim ama bazen kendimi akrep gibi hissediyorum meselaGünaydın bebisim
Ben kendimi teraziye daha uygun buluyorum ama
Teşekkür ediyorum Can'ım bir pazar sabahının 05:56 sında beni güldürdüğün için saygılar sevgiler bendenAyy bu kafayi yaptigim zaman celebrian geliyor aklimabu uyenin imzasi bu resmen her yorumunda var bayiliyorum kendisineburdan saygilar sevgiler diliyorum
Gunaydinnn hayirli pazarlar efenimoyy imzani yesinler ben her gordugumde guluyorumsevgiler
Teşekkür ediyorum Can'ım bir pazar sabahının 05:56 sında beni güldürdüğün için saygılar sevgiler benden
Oyy kuzumm allah kavustursun:)yanliz degilsin bebisim biz varizIyiyim cok sukur kuzum sen nasılsın?
Bu arada dün kocacigimi askere yolladim o kadar yalnizim ki
Ahah evet bende yeri gelince terazi yeri gelince akrep olayim o zaman