- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.821
Fenayim benn oyy daha cok kucukyerim onu ben kokla yerime onubenimkiler kazik kadar oldu bebek baska yaaHahahyt banda lafı soktun ya laf arasında sende az fena degilsinnn
3ayi bitti canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fenayim benn oyy daha cok kucukyerim onu ben kokla yerime onubenimkiler kazik kadar oldu bebek baska yaaHahahyt banda lafı soktun ya laf arasında sende az fena degilsinnn
3ayi bitti canim
Mecburi bir.asimiki?iyice arastir ben unuttum valla asi islerini:))Bu rota virusu aşısını arastiriyorum yaptirsam mı yaptirmasam mı kararsız kaldım
Yok canim mecburi degil ishal aşısı saglik bakanligi yapmiyor. Fiyati 150 tl civariymis ve 2 defa yapiliyormus 3 ve 5. AylardaMecburi bir.asimiki?iyice arastir ben unuttum valla asi islerini:))
Anladim canim icin rahat edecekse yaptir..Yok canim mecburi degil ishal aşısı saglik bakanligi yapmiyor. Fiyati 150 tl civariymis ve 2 defa yapiliyormus 3 ve 5. Aylarda
Evet daha minnacıkkFenayim benn oyy daha cok kucukyerim onu ben kokla yerime onubenimkiler kazik kadar oldu bebek baska yaa
Kimisi yaptir yazmis kimisi yaptirma ticaret falan duzgun bisey bulamadim kiAnladim canim icin rahat edecekse yaptir..
Tsk ederim canimbenim 4 tane ablasi:)iki kiz iki oglan..1.kiz 13 yasinda..2.oglan 10,3.numara kiz 4 yasinda vee tekne kazintisi oglan 2,5 yasindasimdi hepsi okuldalar bende ciktim disarda kahve iciyorumbunaldim kiz evdeEvet daha minnacıkk
Optüm kokladım ablası
Seninkiler kac tane kac yasindalar canim
Dogru aslinda ticaret amacli da yapiyolar eger mecburi degilse yaptirma bosver..Kimisi yaptir yazmis kimisi yaptirma ticaret falan duzgun bisey bulamadim ki
Her sekilde bu hastaliga yakalaniyormus cocuk yapilirsa 3 gunde yapilmazsa 1 hafta 10 gune iyilesiyormus ama cok kusmali atesli bi hastalikmis gecirenlerin yorumu boyle bende bilemedim esimde yok napsam paramda yok kp oder esime soylerim o soyler annesigile napiim. param olsa yaptircam direk hic dusunmemde paramda yok karar veremedim o yuzdenDogru aslinda ticaret amacli da yapiyolar eger mecburi degilse yaptirma bosver..
Ayy iyi yapmissin bebegimm dagıt kafanıTsk ederim canimbenim 4 tane ablasi:)iki kiz iki oglan..1.kiz 13 yasinda..2.oglan 10,3.numara kiz 4 yasinda vee tekne kazintisi oglan 2,5 yasindasimdi hepsi okuldalar bende ciktim disarda kahve iciyorumbunaldim kiz evde
Selam fıstık sanada mutlu huzurlu haftalarselam sultanlarr, güzel mutlu huzurlu haftalar hepimize
Oyle valla buyuduler ama nasil buyuduler bide bana sorhalada bitmiyor kuzum dertleri allah acisini gostermesin evlatlarimizin saglik huzur versin insallahAyy iyi yapmissin bebegimm dagıt kafanı
Oo sen hepsini büyütmüşsün cocuklarin masallah
Elisya sultan hosgeldinsanada mutlu haftalar tatlimnasilsin bakalim?selam sultanlarr, güzel mutlu huzurlu haftalar hepimize
Himm bilemedim simdieger oyleyse yaptir madem,kac aya kadar yaptiriliyormus?esin gelene kadar beklesen?Her sekilde bu hastaliga yakalaniyormus cocuk yapilirsa 3 gunde yapilmazsa 1 hafta 10 gune iyilesiyormus ama cok kusmali atesli bi hastalikmis gecirenlerin yorumu boyle bende bilemedim esimde yok napsam paramda yok kp oder esime soylerim o soyler annesigile napiim. param olsa yaptircam direk hic dusunmemde paramda yok karar veremedim o yuzden
Elisya sultan hosgeldinsanada mutlu haftalar tatlimnasilsin bakalim?
Kolay gelsin tatlimbende disardaydim valla yeni geldim eve birazdan cocuklari almaya gidecem.okulahoşbulduuk.. iyiyim çalışıyorumm, eve gitmeyi bekliyorum sen nasılsın nanelimon sultan
Kolay gelsin tatlimbende disardaydim valla yeni geldim eve birazdan cocuklari almaya gidecem.okula
Aminn canımOyle valla buyuduler ama nasil buyuduler bide bana sorhalada bitmiyor kuzum dertleri allah acisini gostermesin evlatlarimizin saglik huzur versin insallah
Esimin gelmesine 6 ay var kuzum ilk 8 ayda yaptirmak gerekmiss esime bi soyleyim bakalimmHimm bilemedim simdieger oyleyse yaptir madem,kac aya kadar yaptiriliyormus?esin gelene kadar beklesen?
Bir soyle bakalim ne diyecek hayirlisi canim:)Aminn canım
Esimin gelmesine 6 ay var kuzum ilk 8 ayda yaptirmak gerekmiss esime bi soyleyim bakalimm