- 24 Ağustos 2016
- 3.623
- 27.687
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.841
Geldi mi senin yaramazlar kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde bahceleri gezdik geldik ablası uyumaya ćalısiyoruzz yineIki kucugu aldim:)buyuklerde kendileri geliyor zaten eve attik kendimizi cok sukursenin minnak ne yapiyor
Yavru kusum yazdim yaiki kiz iki oglan buyuklerde biri kiz digeri erkek,kucuklerde de biri kiz digeri erkekcorba oldu ama idare etBizde bahceleri gezdik geldik ablası uyumaya ćalısiyoruzz yine
Canim kiz mi erkek mi seninkiler erkek gibi hissettimmm
All bak burda seni leylaaAyy iyi yapmissin bebegimm dagıt kafanı
Oo sen hepsini büyütmüşsün cocuklarin masallah
Burda burda buldum iyi bak cilgin asikTsk ederim canimbenim 4 tane ablasi:)iki kiz iki oglan..1.kiz 13 yasinda..2.oglan 10,3.numara kiz 4 yasinda vee tekne kazintisi oglan 2,5 yasindasimdi hepsi okuldalar bende ciktim disarda kahve iciyorumbunaldim kiz evde
Hahayt vallahi sesli güldum ben galiba sadece numaralari okumusum kafa gidikkkBurda burda buldum iyi bak cilgin asik
Aynen aynentencere dibin kara seninki benden karaasikimmm seviyoruuummmHahayt vallahi sesli güldum ben galiba sadece numaralari okumusum kafa gidikkk
Ben leylaysam sende şirin ol yanlış alıntı yaptigina göre sende aşıksın
Aynen aynentencere dibin kara seninki benden karaasikimmm seviyoruuummm
Ayy vermediler mi canimm naneelimoonn ayıp etmissin bu arkadasi atlamissin kuzumm eksik rapor vermissinAyy halami kimse bana oda vermedineden neden kızlar benim işlerim yoğundu yazamadım çocuklu çocuklu herkes darısı bana insallah
Ben hala paspasın üstündeyim bu soğukta vicdansızlar beni kimse tanımıyor diye miAyy vermediler mi canimm naneelimoonn ayıp etmissin bu arkadasi atlamissin kuzumm eksik rapor vermissin
Merak etme canım en güzel odamızdan bi tanede sana ayarlarlarr
Amin canımm darısı sanaaa
Amanin ben seni nasil atlamisim yawvalla sanlisin bak sadece 2 odamiz kalmis 25 numarayi verelim bu sultana A AklinYolu1 burcun ne kuzum?Ayy halami kimse bana oda vermedineden neden kızlar benim işlerim yoğundu yazamadım çocuklu çocuklu herkes darısı bana insallah
Kizz tamam verecik oda isteemerak.etme ortada birakmam seni benBen hala paspasın üstündeyim bu soğukta vicdansızlar beni kimse tanımıyor diye mi
Dengesiz ikizlerAmanin ben seni nasil atlamisim yawvalla sanlisin bak sadece 2 odamiz kalmis 25 numarayi verelim bu sultana A AklinYolu1 burcun ne kuzum?
Saol canim şu garibana bir yuva verinKizz tamam verecik oda isteemerak.etme ortada birakmam seni ben
Ayy tahmin ettim biliyomusunne his varmis arkadas bendekonak sahibesi gelsin odana yerlestirelim seni basbelasi sultanDengesiz ikizler
Adi üstünde basbelasiyimmAyy tahmin ettim biliyomusunne his varmis arkadas bendekonak sahibesi gelsin odana yerlestirelim seni basbelasi sultan