- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.602
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.561
ja ich war/bin auch da:)
bi dene kizcem var canim:) evliyim
mutlu yillar:)) en kötüsü benimki sanirsam temmuzun 31i
Aaa canım daha gençsin, saplık geçici bir durum
Sağolasın canım, iyiyim bende, nerden yazıyorsun?Merhaba , teşekkür ederim , iyiyim ,sen nasılsın
Aaaaa kız bekar anladım benoyyy Allah bağışlasin canım, kızını bi öp benim yerime
Niye gii ? Öyle deme şimdi...
Oghh..İzmiiiiiiir
Aminnn canım , hepimizin evlatlarını Rabbim bizlere bağışlasın. ..yüzümüzü güldürsünler inşallahNikita senin evlatlarını da Allah bağışlasın
Niye gii ? Öyle deme şimdi...
Kısmet tatlım, hayırlısı olsun. inan benimde hayalim ülkeme dönmek, sen hazrlikliklara başladın mı yoksa?Aman kapattim ben o defterleri her actigimda bi sey cikiyor. Simdi kafamda olan sey Turkiye ye donmek bakalim kismet.
Aminnn canım , hepimizin evlatlarını Rabbim bizlere bağışlasın. ..yüzümüzü güldürsünler inşallah
Ayy , hele bana hiç .. alıcısı varmıdır yaw?Bu ayakkabilar benim icin yapilmamis.
Kısmet tatlım, hayırlısı olsun. inan benimde hayalim ülkeme dönmek, sen hazrlikliklara başladın mı yoksa?
Is güç çocuklar. .. değişik şeyler yok burda. İlginç bişey yaşayan varsa , yazsın vallaEeeeeee ne var ne yok kızlar
Ayy , hele bana hiç .. alıcısı varmıdır yaw?
Eeeeeee ne var ne yok kızlar
Ya... sen gülüyorsun ama varya, bizde aynı kafadayiz. Ertelendi bizdede. Bakalım, inşallah babam emekli olduğunda noktayı koyacağız. İsimlere gelince ;Ertelemesem basliycam. Her seyi erteliyorum bu aralar.
---------------------------------------------------------------------------
Yani normal topuklu bile giyemem ben bunlar hic.
Gordugun gibi.
Is güç çocuklar. .. değişik şeyler yok burda. İlginç bişey yaşayan varsa , yazsın valla