- 17 Ağustos 2010
- 1.657
- 2.451
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.541
nomunomuchua da aslan :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
@FallenAngel da aslan. Aslanlar ve digerleri oldu topik. Bir oglak var aramizda o da OriginalNIKITA . Hangimiz once goturecek .
Iyi kaynasirsiniz.
nomunomuchua da aslan :)
Yemek yedin mi
Onu ekledim. Kalici iseniz sizi de ekleyeyim.
Yedim simdi de Turk kahvesi cekti canim ama onu icince yine acikiyorum. Kararsizim. Fal bakan varsa iceyim.
Onu ekledim. Kalici iseniz sizi de ekleyeyim.
Yedim simdi de Turk kahvesi cekti canim ama onu icince yine acikiyorum. Kararsizim. Fal bakan varsa iceyim.
Ben de severim kahveyi kahve topiği de var burada zaten
Ama acıkmaman gerekir ters tepiyo demekki
Ben akşamları içmiyorum uykumu kaçırıyo
Ya iste sekerinden mi kahvesinden mi desem o da az kaldi. Mehmet efendi duy sesimi.
Benim uykum zaten kacik. Hic bi sekilde etkilemez.
Buranın olayını anlayamadım ki ben geyik mi diet mi ? Astroloji mi? Bana bi özet gexseniz zahmet olmassaa :)Onu ekledim. Kalici iseniz sizi de ekleyeyim.
Buranın olayını anlayamadım ki ben geyik mi diet mi ? Astroloji mi? Bana bi özet gexseniz zahmet olmassaa :)
Nisanlim tanistirayim.
Memnun oldum , Allah iyiliğini versin senin
Versin daha cok iyilik versin. Ihtiyacim var.
ja ich war/bin auch da:)Aaa sen de mi vardın.
Hallo ıch komme aus der Turkei ahaha
bi dene kizcem var canim:) evliyimİki oğlum var tizesiii, ellerinden öperler. Çıktılar şimdi dışarı babisko ile yemeye. Az dinleneyim . Sen bekarmisin evlimi lingenim
mutlu yillar:)) en kötüsü benimki sanirsam temmuzun 31i3 gün önce doğum günümdü benim. Sen kutlamadın mı yoksa hahahaha
Benim de ihtiyacım var
ja ich war/bin auch da:)
bi dene kizcem var canim:) evliyim
mutlu yillar:)) en kötüsü benimki sanirsam temmuzun 31i
Tanışıriz lingenim, Hannaz Merhaba , nasılsın?Topikte tek sap benim.
Burdayiz. Nikita ile tanisiyor musunuz?
Aaa canım daha gençsin, saplık geçici bir durumTopikte tek sap benim.
Burdayiz. Nikita ile tanisiyor musunuz?
Tanışıriz lingenim, Hannaz Merhaba , nasılsın?
Aaaaa kız bekar anladım ben oyyy Allah bağışlasin canım, kızını bi öp benim yerimeja ich war/bin auch da:)
bi dene kizcem var canim:) evliyim
mutlu yillar:)) en kötüsü benimki sanirsam temmuzun 31i