- 22 Haziran 2013
- 6.767
- 10.572
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.521
yok be ne tatiliiiiiAynı ya.. Çocuklarla cebellesiyorum şuanda, ortalığı batırdılar mübarekler, tatil yaptınmı?
Eyvallah bebeğim bende dikkat etmiyorum yediğime içtiğime , 'bosveeeeer' modundayim nicedir.
sen buranin adini aslanlarin ini yap en iyisi
onlar da gelsin o zamanGecen gun biraz kilo verdim bana yakismadi diye hooop aldim.
Tadilat nedeniyle kapaliyiz. Isim duzenlenmesine sonra gidilecektir.
Iki kisi daha var bildigim aslan:
BiriCakmamarliyn oteki @prayforlosers
onlar da gelsin o zaman
İvit benim burcum aslan miribi.Gecen gun biraz kilo verdim bana yakismadi diye hooop aldim.
hosgeldin:) sen bizim almanca topige de ugramistin dimiİvit benim burcum aslan miribi.
Cakma marliyn de mi aslanmış
Aaa sen de mi vardın.hosgeldin:) sen bizim almanca topige de ugramistin dimi
İvit benim burcum aslan miribi.
Cakma marliyn de mi aslanmış
İki oğlum var tizesiii, ellerinden öperler. Çıktılar şimdi dışarı babisko ileyok be ne tatiliiiiievde otuuruyoss
allah yardimcin olsun ne diyim kac cocuk var sende
İki oğlum var tizesiii, ellerinden öperler. Çıktılar şimdi dışarı babisko ileyemeye. Az dinleneyim . Sen bekarmisin evlimi lingenim
Geldim ama kimse yok
Gecen gun biraz kilo verdim bana yakismadi diye hooop aldim.
Aaa sen de mi vardın.
Hallo ıch komme aus der Turkei ahaha
3 gün önce doğum günümdü benim. Sen kutlamadın mı yoksa hahahahaKacırmısım ben burayı aslanlar topiğimi yaptıkkk :) @prayforlosers kız sende mi aslandın
Topikte tek sap benim.
Burdayiz. Nikita ile tanisiyor musunuz?
27 temıızdu benim o sana attığım resmimde dgünü resmimdi zaten3 gün önce doğum günümdü benim. Sen kutlamadın mı yoksa hahahaha
Aa hatırlıyorum, evet çok güzel kadınsın canımm ya27 temıızdu benim o sana attığım resmimde dgünü resmimdi zaten
Kacırmısım ben burayı aslanlar topiğimi yaptıkkk :) @prayforlosers kız sende mi aslandın
Hayır tanımıyorum fakat ortak noktamız varmış onu öğrendim , benim de iki oğlum var
Ayy cok tesekkur ederimmmmm eminim sende oylesinnn izmirlisin ya ordan güzel olmama ihtimalin yokAa hatırlıyorum, evet çok güzel kadınsın canımm ya
Edit: ben maşallah diyeyim sen totonu kaşı