⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

O isimler gerçek mi :olamaz::KK70:
Ertelemesem basliycam. Her seyi erteliyorum bu aralar. :KK70:

---------------------------------------------------------------------------

images

Hadi size bir soru
Bu gece korku filmi seyretmek istiyorum , elimde iki seçenek var
a) Halka
b) Paranormal Activity
Hangisini seyredeyim , ikisini de her izlediğimde ölüm patlıyor
Hannazcim, Halka'yı korkudan izliyemedim. O diğerini de izliyemedim, ben filmlere hastayım ama Horror izliyemem. bence sen seviyorsan ikisinide izle, ben tavsiye edemem şahsen (korkuyorum babaaa)

O isimler gerçek mi :olamaz::KK70:

Gercektir bence.

SubhanAllah, az evvel eşime dedimki ; ( pantalonumun pacalarini kısaltiyorken ) eskiden hep topuklu giyerdim dimi? Son zamanlarda luckycim topuksuz geziyorum, ohh miss.

Ben giyersem dolgu topuklara benzeyenler var ya onlardan giyiyorum . Ismini bile bilmiyorum o kadar uzagim konuya. :) Sporda da yuruyus icin olanlar. Rahatima duskunum ozellikle ayakta.

Korkmak için izliyorum :KK17:

Sinisteri izle izlemediysen. Bilmiyorsan daha cok korkarsin. Bir de korkmak kilo verdiriyormus ama bende bi ise yaramiyor. :KK53:

Film seyrederken mısır yer misiniz , ya da yerseniz nasıl yiyorsunuz o_O
Ben mısırın sesinden filme odaklanamıyorum :olamaz:

Misir yenmez mi ya. Gecen gun Jason Bourne a gittim. Aldim en buyugunden bi misir. Filmin sonuna kadar zor bitti. Birazini da eve getirecektim o kadar buyuktu. :KK70:

Korku filminde fazla odaklanmana gerek yok ki. :confused:

Kaçıncısını izliyim , hepsi de çok ürkütücü :KK17::KK17::KK17:

Hangisini izlemediysen onu izle. Hepsini izlediysen ilkinden basla. :cool:

Ya bi tane daha vardı ismini hatırlamıyorum , hani Almanya'da eski bir akıl hastanesinde çekilmişti , o da çok korkunç
Misir yenmez mi ya. Gecen gun Jason Bourne a gittim. Aldim en buyugunden bi misir. Filmin sonuna kadar zor bitti. Birazini da eve getirecektim o kadar buyuktu. :KK70:

Korku filminde fazla odaklanmana gerek yok ki. :confused:

Hangisini izlemediysen onu izle. Hepsini izlediysen ilkinden basla. :cool:

Sinemada mecburen, (niye yapiosam artık) ama bende bişey yememeyi tercih ediyorum. Bu aksam RED2 yi izliyecem inşallah. dün akşam Red izlemiştim, izleyen varmı kızlar?

Evet izledim guzeldi. Catherine yine konusturmus kendini. Bruce zaten her zaman iyi.

Izlemediyseniz Turist i de izleyin. Sonra kayip kiz var. Aklimda olanlar.

Ben de gerilim aksiyon filmlerini daha cok tercih ediyorum/ediyordum .

Bu ara izleyemiyorum kafam bi milyon. :)

X