- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.602
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.581
Ertelemesem basliycam. Her seyi erteliyorum bu aralar.
---------------------------------------------------------------------------
SubhanAllah, az evvel eşime dedimki ; ( pantalonumun pacalarini kısaltiyorken ) eskiden hep topuklu giyerdim dimi? Son zamanlarda luckycim topuksuz geziyorum, ohh miss.Yani normal topuklu bile giyemem ben bunlar hic.
Gordugun gibi.
Hadi size bir soru
Bu gece korku filmi seyretmek istiyorum , elimde iki seçenek var
a) Halka
b) Paranormal Activity
Hangisini seyredeyim , ikisini de her izlediğimde ölüm patlıyor
Hannazcim, Halka'yı korkudan izliyemedim. O diğerini de izliyemedim, ben filmlere hastayım ama Horror izliyemem. bence sen seviyorsan ikisinide izle, ben tavsiye edemem şahsen (korkuyorum babaaa)Hadi size bir soru
Bu gece korku filmi seyretmek istiyorum , elimde iki seçenek var
a) Halka
b) Paranormal Activity
Hangisini seyredeyim , ikisini de her izlediğimde ölüm patlıyor
Izlediysen niye izliyorsun ki.Sinister i izle bence.
Hannazcim, Halka'yı korkudan izliyemedim. O diğerini de izliyemedim, ben filmlere hastayım ama Horror izliyemem. bence sen seviyorsan ikisinide izle, ben tavsiye edemem şahsen (korkuyorum babaaa)
O isimler gerçek mi
SubhanAllah, az evvel eşime dedimki ; ( pantalonumun pacalarini kısaltiyorken ) eskiden hep topuklu giyerdim dimi? Son zamanlarda luckycim topuksuz geziyorum, ohh miss.
Korkmak için izliyorum
Izlediysen niye izliyorsun ki.Sinister i izle bence.
Sinister'i izledim de 2.'sini izleyemedim , hem çok karışık bi film , çok dağınık
Paranormali izle o zaman. Hakkettin.
Oralara gelemedim bile, korkan kız dolapta ölü bulunuyorya, ordan itibaren ben yusufyusuf, kızın yüzünü de unutamadım ozamanlar, amannnn valla hiç bana göre değil.O kız o kuyudan çıkıyor ya , en sevdiğim sahne
Film seyrederken mısır yer misiniz , ya da yerseniz nasıl yiyorsunuz
Ben mısırın sesinden filme odaklanamıyorum
Kaçıncısını izliyim , hepsi de çok ürkütücü
Sinemada mecburen, (niye yapiosam artık) ama bende bişey yememeyi tercih ediyorum. Bu aksam RED2 yi izliyecem inşallah. dün akşam Red izlemiştim, izleyen varmı kızlar?Film seyrederken mısır yer misiniz , ya da yerseniz nasıl yiyorsunuz
Ben mısırın sesinden filme odaklanamıyorum
Misir yenmez mi ya. Gecen gun Jason Bourne a gittim. Aldim en buyugunden bi misir. Filmin sonuna kadar zor bitti. Birazini da eve getirecektim o kadar buyuktu.
Korku filminde fazla odaklanmana gerek yok ki.
Hangisini izlemediysen onu izle. Hepsini izlediysen ilkinden basla.
Sinemada mecburen, (niye yapiosam artık) ama bende bişey yememeyi tercih ediyorum. Bu aksam RED2 yi izliyecem inşallah. dün akşam Red izlemiştim, izleyen varmı kızlar?
Sinemada mecburen, (niye yapiosam artık) ama bende bişey yememeyi tercih ediyorum. Bu aksam RED2 yi izliyecem inşallah. dün akşam Red izlemiştim, izleyen varmı kızlar?
Veeee yükselenim de Aslan :)Themiscan de aslan :)
Ya bi tane daha vardı ismini hatırlamıyorum , hani Almanya'da eski bir akıl hastanesinde çekilmişti , o da çok korkunç
Ben anliyamiyorumda, işte korku filmlere meraklı olan var,Ya bi tane daha vardı ismini hatırlamıyorum , hani Almanya'da eski bir akıl hastanesinde çekilmişti , o da çok korkunç
Ayyy kill Bill güzellll, okadar kana rağmenKill Bill de güzel izle izle bıkmıyorum