- 27 Nisan 2016
- 411
- 547
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.201
galiba yoruldum :) son yarım saatin geçmesini bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
16 canim bebek gibi. Bir yerde bie hata yaptim düzelmiyor. Nasil kesecem cok agliyor kiyameti kopariyor geceKac aylik senin bebe canim. 10 ayi gectiyse gece beslenmesini kes. Deliksiz uyur o zaman
Selam canim sen?selam kızlar nasılsınız?
Valla canim gormezden geleceksin. Bi anne icin cok zor ama mecbursun. Bu onun gelisimi ici de onemli. Sen net olursan belli bir sure sonra anlayacak meme gelmeyecegini. En fazla 1 hafta surunursun ama sonra rahat edersin.16 canim bebek gibi. Bir yerde bie hata yaptim düzelmiyor. Nasil kesecem cok agliyor kiyameti kopariyor gece
Valla canim gormezden geleceksin. Bi anne icin cok zor ama mecbursun. Bu onun gelisimi ici de onemli. Sen net olursan belli bir sure sonra anlayacak meme gelmeyecegini. En fazla 1 hafta surunursun ama sonra rahat edersin.
Iste canim onun iyiligi icinde senin kararli olman lazim. Senin kararli oldugunu gorunce vazgececektir.Bugün niye basaramadigimi düsündüm. Sonra kiyamadigim icin sonucuna vardm. Aglarken nasil dayanacam. Ya sevgisi azallirsa. Ya onu artik sevmedigimi düsünürse diye. Iki aglayinca emziriyorum.
Bu gece denicem.Iste canim onun iyiligi icinde senin kararli olman lazim. Senin kararli oldugunu gorunce vazgececektir.
Biberon falan aliyo mu?Bu gece denicem.
Hayir canim sadece emzik. Emzigi elinde tutuyor meme istiyor. Emzigi zorla alip agzina verince kiyamet kopuyor. Biberon koleksiyonu yaptim resmen hicbirini almadiBiberon falan aliyo mu?
Bardak kullanabiliyo mu yada alistirma bardagiHayir canim sadece emzik. Emzigi elinde tutuyor meme istiyor. Emzigi zorla alip agzina verince kiyamet kopuyor. Biberon koleksiyonu yaptim resmen hicbirini almadi
Yeni yeni icmeye basladi bardaktan öncesimde kasikla su iciyorduBardak kullanabiliyo mu yada alistirma bardagi
Yeni yeni icmeye basladi bardaktan öncesimde kasikla su iciyordu
Ay Kıyamam ya zor bi durumBugün niye basaramadigimi düsündüm. Sonra kiyamadigim icin sonucuna vardm. Aglarken nasil dayanacam. Ya sevgisi azallirsa. Ya onu artik sevmedigimi düsünürse diye. Iki aglayinca emziriyorum.
Büyüsün rahat edeyim diyorum. Herkes ikinciyi sormaya basladiAy Kıyamam ya zor bi durum
Ben netten takip ediyorumm. Kafa dagitiyor.Kıralık ask ızlemekte
Gelip bakacaksaniz yapım deBüyüsün rahat edeyim diyorum. Herkes ikinciyi sormaya basladi