- 8 Ekim 2009
- 950
- 63.801
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.081
İşte ses geldi.. Hoşbuldum:)))Hoşgeldin :))
Hos geldinİşte ses geldi.. Hoşbuldum:)))
Tesekkurler:)Tesekkürler.
O ciftlik cok tatli olmus
Kahve demeyin en büyük zaafım:))) Hoşbuldumm bende:))Hos geldin
Kahve benim de en büyük zaafım:)Kahve demeyin en büyük zaafım:))) Hoşbuldumm bende:))
Bu Çiflik de kim olmak istemez ki:)) Ellerine sağlık düşüncesi bile çok hoşş:))
Nerde oturuyon necisin anlat bakalım:)İşte ses geldi.. Hoşbuldum:)))
Anlaştık ... Daze daze Türk Kahveleri benden:)))Kahve benim de en büyük zaafım:)
Gel beraber içelim:)
Tesekkurler. Oglumla yaptikBu Çiflik de kim olmak istemez ki:)) Ellerine sağlık düşüncesi bile çok hoşş:))
He he benim tüm bilgilerim deşifresiz:))) İstanbul dayım... Mesleğim yazılı:))) ve Bol Bol kahve kokusu estiririm:)))Nerde oturuyon necisin anlat bakalım:)
Kız sen dibek kayfesini bilin mi:)Anlaştık ... Daze daze Türk Kahveleri benden:)))
Anne Oğul tek kelime ile Harikasınız.... İkinize de tebrikler: gerçekten çok güzel olmuş sevginizde eklenince:))Tesekkurler. Oglumla yaptik
Yok onu ben bilmiyyy:))) Tek bildiğim Türk Kahvesi:))Kız sen dibek kayfesini bilin mi:)
Tesekkurler. Cocuk oyalamak insani boyle uretken olmaya zorluyor insani:)Anne Oğul tek kelime ile Harikasınız.... İkinize de tebrikler: gerçekten çok güzel olmuş sevginizde eklenince:))
Oh oh bazen cok iyi geliyor.Kahve demeyin en büyük zaafım:))) Hoşbuldumm bende:))
Oda turk kahvesi de sadece ogutulme sekli farkli.Yok onu ben bilmiyyy:))) Tek bildiğim Türk Kahvesi:))
Kesinlikle:))) İlk dikkatimi çeken nokta Toprak-Kahve:)))Oh oh bazen cok iyi geliyor.