- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.061
Selam arkadaslar, yorucu bir sabah ve ögleden sonra soyunup yataga yikilmanin keyfi paha bicilmez. Cok bunaltici hava coooook
Naptın da yoruldun len bu saate kadar selam bile çakmadın üstelik
Naptın da yoruldun len bu saate kadar selam bile çakmadın üstelik
Bu gün havaböyle
Sabahin 7sinden beri ayaktayim. Issizlik parasi ile evraklari halletmeye gittim sonrasinda dilekce kursuna gectim. Üc saat kapali alanda bunaldim, kurtuldum diye haykiracak oldugumda disari adim atarkende resmen asfalt a yapisacak oldum, eridim resmen
Aynen vallah, asiri bunaltici 30 derece ne demek kos koca doycland icin -.-
Hamileliginin sonu yaza gelince daha zor oluyor. Hazir basindayken atlattigin iyi. Ama hamile olmasan da havalar cok sicak ya.Ay havalr cok sıcak pıstım bıde hamıs hamıs hıc cekılmıo butun gun ıstfra edıom ayes basıo cok beterım bunalıom artık.
Hadi yaaa, Ama ihmal edilmez ki sağlık bu.. Belki sen zorlasan giderGitmis daha önce. Ilacla gecmemis sanirim. Benden de sakliyor kardesimden duydum. Korkuyor doktora gitmiyor tekrar dedi .
Aynen o dediğinden bayılcam sıcaktanBu gün havaböyle
Kız ne kadar guzel bir şey olmuş bu yaaaa, ben niye beceremiyom böyle şeyleri
AYYY nasıl dolaştım kız bu sıcakta kıyamammmmSabahin 7sinden beri ayaktayim. Issizlik parasi ile evraklari halletmeye gittim sonrasinda dilekce kursuna gectim. Üc saat kapali alanda bunaldim, kurtuldum diye haykiracak oldugumda disari adim atarkende resmen asfalt a yapisacak oldum, eridim resmen
Aynen vallah, asiri bunaltici 30 derece ne demek kos koca doycland icin -.-
Ben komşunun bahçesinden topluyom :)Miladre kuzum dilekce kursu is bulamayanlar icin mi?? Ben de issizlikten biktim. Bir de alamancilar siz sarma yapragini nerden aliyonuz?
senin işin duble zor valla:)Ay havalr cok sıcak pıstım bıde hamıs hamıs hıc cekılmıo butun gun ıstfra edıom ayes basıo cok beterım bunalıom artık.
Vala zor bıde evde temızlık yapım dıom bı odayı yapıom dıgerını yapamıom gunde kackez souk dus alıom anlatamammHadi yaaa, Ama ihmal edilmez ki sağlık bu.. Belki sen zorlasan gider
Aynen o dediğinden bayılcam sıcaktan
Kız ne kadar guzel bir şey olmuş bu yaaaa, ben niye beceremiyom böyle şeyleriGüle güle oynayın:)
AYYY nasıl dolaştım kız bu sıcakta kıyamammmm
Ben komşunun bahçesinden topluyom :)
senin işin duble zor valla:)
Gecmis olsun . Annen yaninda mi?
Herkes evlenir de ben evlenmem.
AyBalam Sen olmasan Beni Kahveci Güzelini mahrum edecekler bu sohbettenn:)))@BOASK var @hilos_lalis var @hannaz aba vaa @Ahter-i Dunbaledar vaaa @AKovser va @-Mahperi- vaaa aaa bakshebetsys iim yok onuda cagirayim geel:))
Neyse kaynatmiyayim şimdilik bunlar aklimdaki :) @sukruyeomay kız bunlara
He heee burada da kavyştuk birbirimize:)))sen çağırırsın da ben gelmem mi hiççç kuzum balım benim ♥
Hoşgeldin :))Bende 19 Mayıssss:)) Boğa Burcuyum... Ne güzel sohbetler olmuş... Konunun bir yerinden yakalamaya çalışıyorum:)) Ancak ip uzun da uzun:))