⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

1031816_b2c08e930882c3ab737c5b8fb2dafffe_600x600.jpg

Doktora gittim biseyim yüksek çıktı.romatizma sanırım.r romatolojiye yönlendirdi.d ua edin romatizma cikmasin:KK42:

Oy yüregini ferah tut. Allah beterinden korusun. Insallah degildir ama. Bol bol su ic. Iyi beslen. Moralini yükselt.

:KK43: insallah cikmaz mazef, Allah korusun.
annemin kalp rahatsizligi varmis , bu hafta ogrendik ... accikta tombis annem, valla endiseleniorum .

Gecmis olsun canim. Annemin de omuzu sisip duruyormus. Dün ögrendim. Korktum ben de.

Kizlar okuyamiyorum. Gün boyu bu kücük cadiyla yalnizim. Sabaha kadar uyanik süt emiyor. Gün boyu evin altini üstüne getiriyor. Esim de sabah gidip gece geliyor:mad::mad:sinirlerime zor hakim oluyorum. Bir de grip olmusum. Sahura da kalkamadim. Uyuyakalmisim :deli::deli:

Doktora gittim biseyim yüksek çıktı.romatizma sanırım.r romatolojiye yönlendirdi.d ua edin romatizma cikmasin:KK42:

Oy yüregini ferah tut. Allah beterinden korusun. Insallah degildir ama. Bol bol su ic. Iyi beslen. Moralini yükselt.

:KK43: insallah cikmaz mazef, Allah korusun.
annemin kalp rahatsizligi varmis , bu hafta ogrendik ... accikta tombis annem, valla endiseleniorum .

Gecmis olsun canim. Annemin de omuzu sisip duruyormus. Dün ögrendim. Korktum ben de.

Gunaydinnnnnnn :KK68::KK68: bugun isim cook temizlik yemek oglumu berbere gondermeyi planliyorum. ..
Tabii esim agir canli olmasaa goturucek insaAllah bugun:KK71::KK71:
Kolay gelsin

X