- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.021
Okullar tatil oldu canim. Biz seminer icin okuldayiz.niye ki ? cocuklar nerde ?
Ne yaziim. Romatizma zor hastalik. Basina dert acar. Ustelik iltihapli romatizmaysa daha tehlikeli. Kalbi bile etkiler. Bu mu duymak ostediklerin?Bu kadarmi
Gecmis olsun canim annenede. Aman dikkat etsin. Havalar pek bi sicak. Kalp hastalarina sorun oluyoinsallah cikmaz mazef, Allah korusun.
annemin kalp rahatsizligi varmis , bu hafta ogrendik ... accikta tombis annem, valla endiseleniorum .
Ne yaziim. Romatizma zor hastalik. Basina dert acar. Ustelik iltihapli romatizmaysa daha tehlikeli. Kalbi bile etkiler. Bu mu duymak ostediklerin?
tatilmi? burdakiler hala gidiyorlar.... idare et , ne kadar surer seminer?Okullar tatil oldu canim. Biz seminer icin okuldayiz.
annemde hiiiic sevmez sicaklariGecmis olsun canim annenede. Aman dikkat etsin. Havalar pek bi sicak. Kalp hastalarina sorun oluyo
tesekkur ederim zeymurcumGecmis olsun canim annenede. Aman dikkat etsin. Havalar pek bi sicak. Kalp hastalarina sorun oluyo
Topik benim senin yok. Hepimiz sohbet ediyoruz surada ama bazilari topigi batmadan terk etmis.
Bi yardimci lazimdi bana.
Ben lucky gillerdenim.Bekarim , is ariyorum. Burada bekar yok galiba. Ben o yuzden parmakla gosteriliyorum.
Bizi sevmeyen yokkk, gicik olan cokkk.
annemde hiiiic sevmez sicaklarimeger ondanmis .
kac gundur kendimde degilim sanki
Günaydınnnn...Gunaydinnnnnnnbugun isim cook temizlik yemek oglumu berbere gondermeyi planliyorum. ..
Tabii esim agir canli olmasaa goturucek insaAllah bugun
O da dogru:)Ya ben bu zamani evde gecirsem islerimi halledip bebelerime zaman ayiririm.
Canim Ya umarim onemli bişey degildir tekrar geçmiş olsun ve lütfen aksatmadan hemen Dr görüşmelerini yapDoktora gittim biseyim yüksek çıktı.romatizma sanırım.r romatolojiye yönlendirdi.d ua edin romatizma cikmasin
Çok geçmiş olsun canım annene...insallah cikmaz mazef, Allah korusun.
annemin kalp rahatsizligi varmis , bu hafta ogrendik ... accikta tombis annem, valla endiseleniorum .
cok sagolun, tesekkur ederimÇok geçmiş olsun annenize :)
Zorlamaya devam et hafızanı:)ya Lucky nin aradigi filmi bulan oldumu? o bana biseyler cagristirdi .. sanki bi ara bende aramistim.... hafizam zorluyor beni resmen
aradigimi hatirliyorum sanki canim, ama bulaydim kesinlikle unutmazdimZorlamaya devam et hafızanı:)
Bulamadı çünkü:)
insallah cikmaz mazef, Allah korusun.
ahahaha :) o yüzden topic sahibesi olmuşsun sanırım :)) biz evli hatunlar senide evlendiririz yakın vakittegıcık olanlar su içsin
ayni mahalledeyiz , yurume mesafesi 5dakika ( cok sukur ) ama durumu simdi iyi , sadece bazen kendini cok halsiz hissediyor.Gecmis olsun . Annen yaninda mi?
Herkes evlenir de ben evlenmem.
Sanada yaranilmiyor. Regl donemindemisin nedir?sen artık beni sevmiyorsun
Haftaya persembe bitiyortatilmi? burdakiler hala gidiyorlar.... idare et , ne kadar surer seminer?