- 31 Ağustos 2015
- 751
- 900
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.001
Neyse ben kaciyorum bugunluk. Iyi geceler sultanlar.
O üye bizde travma etkisi yarattı
Aynennnnnn:))Hemşom cok isim var. Ugrayip ugrayip gidiyorum. Yemek ev isi minik cadi. Almanca topigine de yaziyorummsen neler yapiyorsun bakim? Havalar süper bir bodensee yapasim var ama vakit yok.
Ohh ne güzel bugün rahatsın:)Ben yemegi yaptim teyzem iftara davet etti oraya gittik. Tencereyi oldugu gibi dolaba attim. Yarina yemek hazir
Benim gibi bi erkenci daha:)Gunaydin
Isyemezdim erkenci olmayi ama kizim sagolsun. Butun gece uyutmadi. Simdi de kendi uyudu. Ben uyuyamiyorumBenim gibi bi erkenci daha:)
Günaydın zeymurcum:)
Ben 7 yıldır 1 gece kesintisiz uyumadımIsyemezdim erkenci olmayi ama kizim sagolsun. Butun gece uyutmadi. Simdi de kendi uyudu. Ben uyuyamiyorum
Valla ben kiz dogmadan uyuyordum kesintisiz. Oglum gece uyanmazdi oyle. Neyse surda 2 ay sonra kizin gece beslenmesizni kesebilirsem yine uyurum insallah:)Ben 7 yıldır 1 gece kesintisiz uyumadım
Hadi inşallah :)Valla ben kiz dogmadan uyuyordum kesintisiz. Oglum gece uyanmazdi oyle. Neyse surda 2 ay sonra kizin gece beslenmesizni kesebilirsem yine uyurum insallah:)
Yine geldim okula. Bos bos oturuyorum ya sinir oluyorum.Hadi inşallah :)
Boşveerrr şöyle düşün boş oturmaya bile para kaxanıyorsunYine geldim okula. Bos bos oturuyorum ya sinir oluyorum.
Ya ben bu zamani evde gecirsem islerimi halledip bebelerime zaman ayiririm.Boşveerrr şöyle düşün boş oturmaya bile para kaxanıyorsun
Insallah degildir.Doktora gittim biseyim yüksek çıktı.romatizma sanırım.r romatolojiye yönlendirdi.d ua edin romatizma cikmasin
Bu kadarmiInsallah degildir.
Yine geldim okula. Bos bos oturuyorum ya sinir oluyorum.
Doktora gittim biseyim yüksek çıktı.romatizma sanırım.r romatolojiye yönlendirdi.d ua edin romatizma cikmasin
İnşallah bisey olmaz.kendine yediğini çok dikkat etmesi laziminsallah cikmaz mazef, Allah korusun.
annemin kalp rahatsizligi varmis , bu hafta ogrendik ... accikta tombis annem, valla endiseleniorum .