- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.981
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmem aklima geldi öyle namusuzun nominsiziHadi bakalim topigin enlerini secicez.
Nominsizler ne kiz.
Olsun hala guzel gorunuyor , koca bir cukulatali pasta yiyecegim , yemekten sonraBoyle olalim diye mi.
Bilmem aklima geldi öyle namusuzun nominsizi
Olsun hala guzel gorunuyor , koca bir cukulatali pasta yiyecegim , yemekten sonra
Nominate den geldigini dusundum bi ara.
Ooo sen de mi Brutus.
Once biraz spor yapayim ki , pastalari hak edeyim bana musade spor saatim geldi gorusuruz
Böyle şeyler hep ilgimi çekmiştir, o yüzden merak ettim :) Mesela ben de bu sene bizim burda bir Bioenerji uzmanı buldum , arkadaşımla oraya gittik.
Filmin o bir karesini anlatsan Lucky cim
Ben yemegi yaptim teyzem iftara davet etti oraya gittik. Tencereyi oldugu gibi dolaba attim. Yarina yemek hazir
Makarnayi unutma kiz:)Bugün tam onbir aylik ben ekmek doğrayıp veriyorum.yemeklerden pek hoslanmiyor mantı hariç tabi
artık favorimiz bulgur pilaviMakarnayi unutma kiz:)
Senin kiz karbonhidratci. Anasina cekerse yandi. Koca totolu olacak:)artık favorimiz bulgur pilavi
Hihh kokmuş.yatsin kalksinda dua etsin anneme cekeyim diyeSenin kiz karbonhidratci. Anasina cekerse yandi. Koca totolu olacak:)
Hadi gecmis olsun bizim Boniboncuklar ve Pink Panter Memlekete geri dönüyorlar..
Yok sözlük cok pahalli tahminlerde yetiyormiladre yaninda bi sozlukte veriyorlar mi . Ben tahmin ettim ama bazen yeterli olmuyor.
Neyse ben kaciyorum bugunluk. Iyi geceler sultanlar.