- 27 Haziran 2007
- 3.060
- 5.208
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.961
yesil moda zatenDaha kurumadi bakmadim. Surpriz olsun bana da sana da.
Yesil de olsa gorusurum ben seninle. Oyle de kendime guvenim tam.
Hahahaha hic unutmuyorum kiaslinda luckkyiss yazicaktimda vazgectim valla kiymetini biliyorum yarin ben de boyayacagim bir haftadir firsat bulamadim . Degisik bir ton mu yapacaksin ?
yesil moda zatenBen de pembe yaparim renkli , renkli takiliriz
Golden blonde yakisir bence , tutmasi onemli tabi .. Birkac boyamadan sonra daha iyi sonuc verir herhalde. Bakalim gorecegiz , umarim istedigin gibi olur .Organik Golden blonde almistim. Gorursun. Simdi artik sira kina da o da 6 hafta sonra.
Arada renk iyidir.
Nur var kismetse olur da mavi yesil yapmisti.
Ben çok sempatik zevzü biriyim ne korkunçu ilahi luckyFero korku filmlerinde aniden cikan oculer gibisin.
Bende acik yapmiyorum tam tersine koyu yapiyorum, koyu yapiyorum o zaman hani kalemle tekrar forma getirmem gerekmiyor. Bazilari hani camouflage i utanmasalar kasdada uygulayacaklar.... nominsizler.Ben cok acik renk yapmiyorum yani kas boyamaya ihtiyacim yok aslinda ama bugun deneyeyim dedim. Hazir son boya iken.
Golden blonde yakisir bence , tutmasi onemli tabi .. Birkac boyamadan sonra daha iyi sonuc verir herhalde. Bakalim gorecegiz , umarim istedigin gibi olur .
Ben aralari kirmizi boyuyorum bazen guzel oluyor , cuma yaparim gorursun .
Ben çok sempatik zevzü biriyim ne korkunçu ilahi lucky
Bende acik yapmiyorum tam tersine koyu yapiyorum, koyu yapiyorum o zaman hani kalemle tekrar forma getirmem gerekmiyor. Bazilari hani camouflage i utanmasalar kasdada uygulayacaklar.... nominsizler.
Ben kas dovmesi yaptirdim , boyayla ugrasmiyorum artik , gerci tekrar top-up yaptirmam lazim ,zamani geldi . Kil seklinde yapiyorlar natural oluyor .Bende acik yapmiyorum tam tersine koyu yapiyorum, koyu yapiyorum o zaman hani kalemle tekrar forma getirmem gerekmiyor. Bazilari hani camouflage i utanmasalar kasdada uygulayacaklar.... nominsizler.
Sen biliyorsun zaten ben saclarimi ne hallere getiriyorumOrganik olunca koyu olabiliyor. Yalniz eldiveni cok rezildi. Bi de koyulan kabi yoktu. Gomlek gitti, yere bulasti. Bu rezil boyayi bi daha kullanmam. Artik kina zamani.
Tamam yap goreyim.
Sen biliyorsun zaten ben saclarimi ne hallere getiriyorum
Hahaaa iyiymis :) diet nasil gidiyor ? Cuma diet yok , ona gore.Bu bennn
Renk degil , zenci orgusu yaptiriyorum ya , aradaSana en cok siyah yakisiyor. Otekiler tirt.
Hahaaa iyiymis :) diet nasil gidiyor ? Cuma diet yok , ona gore.
Renk degil , zenci orgusu yaptiriyorum ya , arada
Evet sen yapmiyorsun artik herhalde . Benim 3 haftam kaldi tr ye gitmeme 57 olmaliyimOteki gunler sanki vardi da .
Yakismamisti bero yalan mi soyleyeyim.
Evet sen yapmiyorsun artik herhalde . Benim 3 haftam kaldi tr ye gitmeme 57 olmaliyimiki kilo kaldi .
hahaahaha , gorustugumuzde anlat nasil yapiliyor , hosuma gitti bu gizli diyetGizli diyet yapiyorum ben oyle ki benim bile haberim olmuyor.
Ha
hahaahaha , gorustugumuzde anlat nasil yapiliyor , hosuma gitti bu gizli diyet
Sana ve kendime odul verecegim cuma yaAnsiklopedik bilgilerim emrindedir.