⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Hahahaha hic unutmuyorum ki aslinda luckkyiss yazicaktimda vazgectim valla kiymetini biliyorum yarin ben de boyayacagim bir haftadir firsat bulamadim . Degisik bir ton mu yapacaksin ?

Organik Golden blonde almistim. Gorursun. Simdi artik sira kina da o da 6 hafta sonra.

yesil moda zaten Ben de pembe yaparim renkli , renkli takiliriz

Arada renk iyidir.

Nur var kismetse olur da mavi yesil yapmisti.

Organik Golden blonde almistim. Gorursun. Simdi artik sira kina da o da 6 hafta sonra.

Arada renk iyidir.

Nur var kismetse olur da mavi yesil yapmisti.
Golden blonde yakisir bence , tutmasi onemli tabi .. Birkac boyamadan sonra daha iyi sonuc verir herhalde. Bakalim gorecegiz , umarim istedigin gibi olur .

Ben cok acik renk yapmiyorum yani kas boyamaya ihtiyacim yok aslinda ama bugun deneyeyim dedim. Hazir son boya iken.
Bende acik yapmiyorum tam tersine koyu yapiyorum, koyu yapiyorum o zaman hani kalemle tekrar forma getirmem gerekmiyor. Bazilari hani camouflage i utanmasalar kasdada uygulayacaklar.... nominsizler.

Golden blonde yakisir bence , tutmasi onemli tabi .. Birkac boyamadan sonra daha iyi sonuc verir herhalde. Bakalim gorecegiz , umarim istedigin gibi olur .

Organik olunca koyu olabiliyor. Yalniz eldiveni cok rezildi. Bi de koyulan kabi yoktu. Gomlek gitti, yere bulasti. Bu rezil boyayi bi daha kullanmam. Artik kina zamani.

Ben aralari kirmizi boyuyorum bazen guzel oluyor , cuma yaparim gorursun .

Tamam yap goreyim.

Ben çok sempatik zevzü biriyim ne korkunçu ilahi lucky

Hadi bakalim topigin enlerini secicez.

Bende acik yapmiyorum tam tersine koyu yapiyorum, koyu yapiyorum o zaman hani kalemle tekrar forma getirmem gerekmiyor. Bazilari hani camouflage i utanmasalar kasdada uygulayacaklar.... nominsizler.

Nominsizler ne kiz.

Ben kas dovmesi yaptirdim , boyayla ugrasmiyorum artik , gerci tekrar top-up yaptirmam lazim ,zamani geldi . Kil seklinde yapiyorlar natural oluyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…