⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Topik benim senin yok. Hepimiz sohbet ediyoruz surada ama bazilari topigi batmadan terk etmis. :KK70:

Bi yardimci lazimdi bana. :cool:

Ben lucky gillerdenim. :KK66: Bekarim , is ariyorum. Burada bekar yok galiba. Ben o yuzden parmakla gosteriliyorum. :KK70:

Bizi sevmeyen yokkk, gicik olan cokkk. :KK48:

ahahaha :) o yüzden topic sahibesi olmuşsun sanırım :)) biz evli hatunlar senide evlendiririz yakın vakitte :KK8: gıcık olanlar su içsin :KK59::KK59:

Gunaydinnnnnnn :KK68::KK68: bugun isim cook temizlik yemek oglumu berbere gondermeyi planliyorum. ..
Tabii esim agir canli olmasaa goturucek insaAllah bugun:KK71::KK71:
Günaydınnnn...
Ya ben bu zamani evde gecirsem islerimi halledip bebelerime zaman ayiririm.
O da dogru:)
Doktora gittim biseyim yüksek çıktı.romatizma sanırım.r romatolojiye yönlendirdi.d ua edin romatizma cikmasin:KK42:
Canim Ya umarim onemli bişey degildir tekrar geçmiş olsun ve lütfen aksatmadan hemen Dr görüşmelerini yap
:KK43: insallah cikmaz mazef, Allah korusun.
annemin kalp rahatsizligi varmis , bu hafta ogrendik ... accikta tombis annem, valla endiseleniorum .
Çok geçmiş olsun canım annene...

:KK43: insallah cikmaz mazef, Allah korusun.
annemin kalp rahatsizligi varmis , bu hafta ogrendik ... accikta tombis annem, valla endiseleniorum .

Gecmis olsun . Annen yaninda mi?

ahahaha :) o yüzden topic sahibesi olmuşsun sanırım :)) biz evli hatunlar senide evlendiririz yakın vakitte :KK8: gıcık olanlar su içsin :KK59::KK59:

Herkes evlenir de ben evlenmem. :KK70:

X