⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Sevmemek degil de alisamadim diyelim. Kavga yapiyorsunuz gercek mi degil mi sasiriyorum bazen.

Zaten uc kisi kalmissiniz nereye.

Neyse ben pucca ya mesaj yazayim. Belki okur unlu olurum yaninda calisirim filan.
Kavga ediyor olsak donup tekrar konusurmuyuz acaba. Biz eskiden beri tanistigimiz icin takiliyoruz birbirimize. Kimseye zararimiz yok laf ediyosak da kendimize sinir ediyosak da. Ama rahatsiz edici geliyorsa bu durum disaridan bizde kendi mekanimiza doneriz.

Sevmemek degil de alisamadim diyelim. Kavga yapiyorsunuz gercek mi degil mi sasiriyorum bazen.

Zaten uc kisi kalmissiniz nereye.

Neyse ben pucca ya mesaj yazayim. Belki okur unlu olurum yaninda calisirim filan.
Buz bayadir tanıştığımız için samimiyetini farklı.b birbirimizi sevmek şeklimiz böyle.h att bu topikte birbirimize iyi bile davraniyoruz denilebilir.sen bizi birde obur topiklerde gor.

Umarim ciddi birsey degildir, ve doktor iyikide sisliklerin inmesine ragmen (buna da sasirdim) tahtlil yapma yönünde.

Gunaydin arkadaslar,

Oyle apar topar gittigim icin kusura bakmayin.

Biraz toparlanmaya ihtiyacim var dogrudur. @lingen size gerekeni iletmis.

Topikte , benim yoklugumu aratmayan herkese tesekkur ederim.

Kiz sen niiiiiirdaydinn? hi... Pat diye kayip olma panigim var benim

Ama farkettiysen senin donmeni bitek biz bekliyoruz geri kalan herkez terki diyar eyledi.o puccayida Allah bildiği gibi yapsin

Benim papucum dama atildi ben urumaaaaanlar yazdim yeri geldiginde uruumaaaaaanlaaaaaar, ... ama kiskanan sahizla kaynasmissiniz,.. popisciler siziiii

Sen ne bakiyon bize. Biz birbirimizden vazgecemeyiz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…