- 31 Ağustos 2015
- 751
- 900
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.681
Oranin da evleri kendince farkli, Inekler bile var kizOra nasıl
Niye siz rahat edesiniz,.. kocacugun rahat etmeyi sevmez mi?Evet.kiz gece surekli ağlıyordu dış yüzünden.biz rahat edelim! Diye oturma odasında yatmaya basladi
Yok canım ne münasebet.Niye siz rahat edesiniz,.. kocacugun rahat etmeyi sevmez mi?
Neyse en azinda oturma odasi senin alanin olduguna göre mac keyfi senin olurYok canım ne münasebet.
Hmmm... Sen yine de fazla uzatma bu işi alışır falan neme lazım.... Kıyamam bebişe ya nasıl şimdi diş durumuEvet.kiz gece surekli ağlıyordu dış yüzünden.biz rahat edelim! Diye oturma odasında yatmaya basladi
Ay tam benlikmiş keşke benim de ineğim koyunum ve tavuğum olsaOranin da evleri kendince farkli, Inekler bile var kiz
Altıncı dışı çıkıyor.gece uyanip deli gibi agliyorHmmm... Sen yine de fazla uzatma bu işi alışır falan neme lazım.... Kıyamam bebişe ya nasıl şimdi diş durumu
Ben maç izlememNeyse en azinda oturma odasi senin alanin olduguna göre mac keyfi senin olur
Miladre yi dinle, bi Belçika yı gör. Yoksa gittinmi? Nesi tuhaf mesela? Almanyaya benziyor ama azcık değişik evet.Oraya gelmedim den Haag diye biyere gittim tuhaf bir ülke, binalar falan çok değişik
Allah kabul etsin.Herkese iyi geceler, iftarı açmaya hazırlanıyorum, son 2 dakika
bizim Izetaltinmese Emrah tiplemesi bugün gözüme girdi 2-0 aldik pempis kalecimizin toplari uzak tutmasiylaBen maç izlememdenedim bana gore degilmis
Belcika da Almanyadan daha farkli, hadi Liege gibi biryer buralari animsatiyor ama bagli bölgelere gidince daha farkli ve yollar inisli cikisli bazi yerlerde.Miladre yi dinle, bi Belçika yı gör. Yoksa gittinmi? Nesi tuhaf mesela? Almanyaya benziyor ama azcık değişik evet.
Burda havayı fişeklere başladılar.o ndanmis demekkibizim Izetaltinmese Emrah tiplemesi bugün gözüme girdi 2-0 aldik pempis kalecimizin toplari uzak tutmasiyla
:) olabülüüüüüüBurda havayı fişeklere başladılar.o ndanmis demekki
Ayy daha temmuza kadar sürecek dimi kolay gelsin zor bu sıcaktaBen burdayim.canimtoplanti var onu bekliyorum.