- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.701
Oyle valla. Bura fena degil. Ama geneli cok sicak.Ayy daha temmuza kadar sürecek dimi kolay gelsin zor bu sıcakta
Bizim burda bugün 25 civarı olacakmış kriz geçiriyom sıcaktan 40 olsa ölürüm ben
Yinemi uyumadi?gunaydin
Gözünü bi açtım saat 5.30Yinemi uyumadi?
Hey masallah. Daha ne. Senin cember cevirmen lazimGözünü bi açtım saat 5.30dinlenmisim ayaklarının sisi inmiş ağrısı yok denecek kadar az.
Niye kimse gelmiyor[/QUOTE
e kimse yok , istemisin lingencim?
Sanada gunaydin.eerkese günaydin
naber ?Sanada gunaydin.
Aman bos bos oturuyoruz ya. Sinir oldum.naber ?
Kızım bi kalktim dinlenmisim.a ayağımin sisleri inmiş.agrilarim geçmiş.hafif bir ağrı var ama çok kafy takılacak kadr değil.g enede doktora gittim anlattım böyle boyle oldu diye.sasirfi kadın bir anda sisin inmeside normal eğil dedi.romatizmada olabilir vücutta farklı bir enfksiyon hastalığının etkisinde olabilir dedi.yakin zamanda enfeksiyon gecirmrdiim için romatizma dan supelendim kandan gene bakilacak.r aynaud sendromunda olduu için seni takip edeceğiz dedi.kan sonucu yarın cikacakHey masallah. Daha ne. Senin cember cevirmen lazim
Ay sende o sendrommu var ya. Oda pis bisey.Kızım bi kalktim dinlenmisim.a ayağımin sisleri inmiş.agrilarim geçmiş.hafif bir ağrı var ama çok kafy takılacak kadr değil.g enede doktora gittim anlattım böyle boyle oldu diye.sasirfi kadın bir anda sisin inmeside normal eğil dedi.romatizmada olabilir vücutta farklı bir enfksiyon hastalığının etkisinde olabilir dedi.yakin zamanda enfeksiyon gecirmrdiim için romatizma dan supelendim kandan gene bakilacak.r aynaud sendromunda olduu için seni takip edeceğiz dedi.kan sonucu yarın cikacak
Evet malesef.hic hoş bisey değilAy sende o sendrommu var ya. Oda pis bisey.
Yok canim ya. Seminer donemi. Bos bos oturuyoruz. Bende bisey yapmiyoruz diye sinir oluyorum. Eve geldim simdi kosusturma baslarzey-mur , is bitermi ayol, canin bisey yapmak istemio olmasin?
Sen iyi ol da bekliyoruz donmeniGunaydin arkadaslar,
Oyle apar topar gittigim icin kusura bakmayin.
Biraz toparlanmaya ihtiyacim var dogrudur.lingen size gerekeni iletmis.
Topikte , benim yoklugumu aratmayan herkese tesekkur ederim.
Gecmis olsun anacim.Evet malesef.hic hoş bisey değil
Sagol canim. Iyilesip donerim umarim.Sen iyi ol da bekliyoruz donmeni
Icinde kalmasin bencede 2laf et git.Sagol canim. Iyilesip donerim umarim.
Puccaya yazmadan gitmem. Ona da iki cift lafim var.
Ama farkettiysen senin donmeni bitek biz bekliyoruz geri kalan herkez terki diyar eyledi.o puccayida Allah bildiği gibi yapsinSagol canim. Iyilesip donerim umarim.
Puccaya yazmadan gitmem. Ona da iki cift lafim var.