- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.741
Tab8kide. Bunu simdi mi anliyorsun? BenZaten beni kiskancliktan uzaklasmami istedin dimi Profil sayfandan? Ben anlamistim bunuuuuuuuuuuu.. kül yutarmiyim ben, niye yutacam, niiiicin yutacam
Günaydınnnn sislikler inmis gözün aydıngunaydin
İyiki tahlil istemiş çünkü bu durum neyse tekrar da edebilir, raynaud ta biraz strese artan bir hastalık çok geçmiş olsun canım... Sonuçlar çıkınca bizimle paylaş lütfenKızım bi kalktim dinlenmisim.a ayağımin sisleri inmiş.agrilarim geçmiş.hafif bir ağrı var ama çok kafy takılacak kadr değil.g enede doktora gittim anlattım böyle boyle oldu diye.sasirfi kadın bir anda sisin inmeside normal eğil dedi.romatizmada olabilir vücutta farklı bir enfksiyon hastalığının etkisinde olabilir dedi.yakin zamanda enfeksiyon gecirmrdiim için romatizma dan supelendim kandan gene bakilacak.r aynaud sendromunda olduu için seni takip edeceğiz dedi.kan sonucu yarın cikacak
Tab8kide. Bunu simdi mi anliyorsun? BenMazef imi kimseye kaptirmam.
Kız zeymur amma alıngansın haa ne o giderimler sevilmiyozlar biz sizin mazefle aşkınızı kıskanıyoz mu oturun oturduğunuz yerde terketmeyin la bizi küserim valla hatta yolarımTab8kide. Bunu simdi mi anliyorsun? BenMazef imi kimseye kaptirmam.
Hemen paylasilamayn kadın oldum
Alinganlik diilki canim. Ev sahibesi acik acik soyluyor. Ben neyine alinacam.Kız zeymur amma alıngansın haa ne o giderimler sevilmiyozlar biz sizin mazefle aşkınızı kıskanıyoz mu oturun oturduğunuz yerde terketmeyin la bizi küserim valla hatta yolarım
Hemen paylasilamayn kadın oldumdovusmegin zeymur seni sağ kolum.miladre senide sol kolum ilan ediyorum
Ev sahibi benim bikerem kaptan gemiyi terkettiAlinganlik diilki canim. Ev sahibesi acik acik soyluyor. Ben neyine alinacam.Mazef gidelim derse 5 dakak durmam. Onuda alir giderim.
Ev sahibi benim bikerem kaptan gemiyi terketti
Ay ne yazıyon o ego manyağı kıl karıyapuccaya yaziyorum kizlar , hic bi noktayi atlamam gerek. Asistan olarak giricem yanina.
Aslaaaaaaaaaaaa!!!Evet ya diyorum 2 numaraya seni alalim.
Ay ne yazıyon o ego manyağı kıl karıya
Aslaaaaaaaaaaaa!!!
3 johnnymin uğurlu numarası katiyyen değişmem numaramı
Şu kariketürler olmasa hayatımızda ne yapardık acaba..
Şu kariketürler olmasa hayatımızda ne yapardık acaba..
Hayırlı günler Luckycim, uğra arada bir ..pucca yorumumu yazdim simdi cikayim.Aksam a ugrarim belki ama yine de soz vermeyeyim.
Iyi gunler arkadaslar.