⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Günaydınnnn sislikler inmis gözün aydın

OriginalNIKITA OriginalNIKITA Evet canım işteyim ya sen?
Kızım bi kalktim dinlenmisim.a ayağımin sisleri inmiş.agrilarim geçmiş.hafif bir ağrı var ama çok kafy takılacak kadr değil.g enede doktora gittim anlattım böyle boyle oldu diye.sasirfi kadın bir anda sisin inmeside normal eğil dedi.romatizmada olabilir vücutta farklı bir enfksiyon hastalığının etkisinde olabilir dedi.yakin zamanda enfeksiyon gecirmrdiim için romatizma dan supelendim kandan gene bakilacak.r aynaud sendromunda olduu için seni takip edeceğiz dedi.kan sonucu yarın cikacak
İyiki tahlil istemiş çünkü bu durum neyse tekrar da edebilir, raynaud ta biraz strese artan bir hastalık çok geçmiş olsun canım... Sonuçlar çıkınca bizimle paylaş lütfen

Kız zeymur amma alıngansın haa ne o giderimler sevilmiyozlar biz sizin mazefle aşkınızı kıskanıyoz mu oturun oturduğunuz yerde terketmeyin la bizi küserim valla hatta yolarım:KK53:
Alinganlik diilki canim. Ev sahibesi acik acik soyluyor. Ben neyine alinacam. Mazef Mazef gidelim derse 5 dakak durmam. Onuda alir giderim.

Hemen paylasilamayn kadın oldum:süslü: dovusmegin zeymur seni sağ kolum.miladre senide sol kolum ilan ediyorum

Teklif icin tesekkürler, lakin tahamülüm yoktur kiskancliklarla.. :KK20:

miladre miladre Atilla İlhan diyo ki Batman kedi kadına mecburmuş öyle mi la:KK70:

Sonucta onlarda ormantik bir durumdalar... gidip herifimle benimi koyam dudaklari süpürge gibi emerken, nedir amacin ? :KK70::sinirli:

Ev sahibi benim bikerem kaptan gemiyi terketti:KK70:

:KK70::KK70:
index.php

X