- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.661
Hayirdir?
Kafamdan assagisini istemiyorumHayirdir?
Valla canim hem cok guzel birsey coxugunla oynamak hem de cok yorucu. Ben oglumla oynuyorum ama gormen lazim bu asamaya ancak 3 gunde getirdik bunu. Dikkat suresi cok kisa ya. Hemen baska bisey oynamak istiyor. 1saatte 3 4 farkli etkinlik yapiyoruz.
Oww , sen pek uzaktasin. Doğru diosun, bu ülke minnacik, eskiden Belçika ile tek ülke imiş, fakat severek ayrılmışlarKücük kasaba gibi bir yerdeyim. Stuttgarta yakin sayilir. Sen neresindensin ? Gerci kücücük memleket holanda da
Eindhoven canım , hiç geldinmi?Ben de almanyadayım:)
Nürnberge yakınım, sen Hollanda'da nerdesin
Oraya gelmedim den Haag diye biyere gittim tuhaf bir ülke, binalar falan çok değişikEindhoven canım , hiç geldinmi?
Kuzum lütfen bi acile gitÇok agriyor
icimde kalmasin
Sen birde Belcikaya gitOraya gelmedim den Haag diye biyere gittim tuhaf bir ülke, binalar falan çok değişik
Sanırım yarın gideceğim.Kuzum lütfen bi acile git
Ora nasılSen birde Belcikaya git
Yarını falan bekleme söyle o offroadçu kocana hemen seni bi acile götürsünSanırım yarın gideceğim.
Dirdirini çekip dahada hasta olmak istemiyorumYarını falan bekleme söyle o offroadçu kocana hemen seni bi acile götürsün
Bravo valla çok güzel olmuş... Benim kızda da dikkat dağınıklığı var çok yoruyor insanıEki Görüntüle 1849980 boyle bisey iste. Bitince oglumla oyun oynicaz
Bu halde olan sen dırdır yapacak olan o mu? Pes!!Dirdirini çekip dahada hasta olmak istemiyorum
Eskiden uykusunda vurur teperdim bilerek ama yatakları ayirdik bir süredir dovemez oldumBu halde olan sen dırdır yapacak olan o mu? Pes!!
Kalk döv kız şu adamı
Yatağı niye ayırdın çocuk yüzünden miEskiden uykusunda vurur teperdim bilerek ama yatakları ayirdik bir süredir dovemez oldum
Evet.kiz gece surekli ağlıyordu dış yüzünden.biz rahat edelim! Diye oturma odasında yatmaya basladiYatağı niye ayırdın çocuk yüzünden mi