- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.401
Allah korusun be.Kanser miyim doktor.olecekmiyim
Allah allah. Acaba vitamin yetersizligi eklemlerde sismeye falan mi sebep oluyokiBi taneydi son bir haftada iyice arttı.h atta o bitane için film falan istedi doktor.vurmadim kendi oldu dedim ama sanırım bana inanmadı.
Bazen varya, yorum yaparken veya konu actigimda kendimi ifade edemedigimde cildiriyorum, cevaplarda ters olunca saclarini baslarini yolasim geliyor gacilarinBide sen yurt dışından baglaniyirsunya oda fek ediyordur cevapları da.b en o peynirin ne olduğunu buldum mesela.
Bide translate kullaninca o kadar sacma ceviriyoki. Benim ogrenciler verdigim odevleri translate kullanip yapiyo. Sonuc benim hismima ugramak oluyo.Bazen varya, yorum yaparken veya konu actigimda kendimi ifade edemedigimde cildiriyorum, cevaplarda ters olunca saclarini baslarini yolasim geliyor gacilarin
Bu esnada google bey amca azicik yardimci olsa sanki serveri catlayacak
Aman cevaplara aldırma sanki hepsinin Türkçesi süper.hepsi satasacak yer arıyorBazen varya, yorum yaparken veya konu actigimda kendimi ifade edemedigimde cildiriyorum, cevaplarda ters olunca saclarini baslarini yolasim geliyor gacilarin
Bu esnada google bey amca azicik yardimci olsa sanki serveri catlayacak
Miladre alerjik tepki olabilir diyor.baska doktora gidin bu sefer dedim ta otuzuna randevu alabildimAllah allah. Acaba vitamin yetersizligi eklemlerde sismeye falan mi sebep oluyoki
O işin espirisi kizAllah korusun be.
Espiri yetenegini gelistir o zaman. Boyle espirimi olur. Saglik sakaya gelmezO işin espirisi kiz
Miladrenin yazdıklarına karşı en iyi cevap buyduEspiri yetenegini gelistir o zaman. Boyle espirimi olur. Saglik sakaya gelmez
Bide translate kullaninca o kadar sacma ceviriyoki. Benim ogrenciler verdigim odevleri translate kullanip yapiyo. Sonuc benim hismima ugramak oluyo.
Aman cevaplara aldırma sanki hepsinin Türkçesi süper.hepsi satasacak yer arıyor
Iki tane bebeğim var teyzesi misafire ne gerek:) Aslında çocuklardan da değil evin düzenini değiştiriyorum bazı şeyleri atıyorum.Kısaca beni yoran ANILAR...hayır olsun canım uyumadınmı
misafir felanmı vardı
El atayim sana canim benim , yollarim sanaberom valla bende hiç kirpik yok bacım aşşa bakıyor ve kısacık :)))))acı bana el at
maşallah Allahım bağışlasınnnnnIki tane bebeğim var teyzesi misafire ne gerek:) Aslında çocuklardan da değil evin düzenini değiştiriyorum bazı şeyleri atıyorum.Kısaca beni yoran ANILAR...
Noldu luckycim ya uzuldum simdi , kisa zamanda donmeni dilerim .Hic olmazsa arada bir gir ozletme kendini .KK ile 4 sene once tanistim. Birileriyle guzel dostluklarim oldu. Birileriyle bastan anlasamadim. Birileri ile dost olup sonra dusman olduk (en kiricisi bu kabul ediyorum) ama gitme sebeplerim bunlar degil. Kirilma noktami coktan astim. Ozel sebeplerim var belki , kendimden bile gizledigim, kendime bile itiraf edemedigim...
Bunu niye yaziyorum simdi. Ben gidiyorum. Bu da benim vedam. Veda etmeden gitmeyi kendime yakistiramadim.
Dinlediginiz yerde/zamanda beni hatirlayin.
Topik artik sizindir. Tepe tepe kullanin.
Kendinizi de ihmal etmeyin.
Belki bir gun biraktigimiz yerden devam ederiz. Belki....
Beddua etme kız ne davetiyesi bana gister ben yorum yapimAynen..
Satasacak yer arkarken birde baska bölümlerde sorulanlari cevaplasalar. Davetiye konusunda Konu actmistim tik yok.. hayirsiz gacilaaaaaaaar, sizi alacak olan ve alan kocaya ben
Canim icli kofte de lahmacunda kiymali. Birinden birini yapma bence. Bide zaten iftarda pek bisey yenmiyoki tikaniyo insan. Hafif seyler yap.Gizlar yarina kv eltimi yemege davet ettik. Basit biseyler mi yapsam yoksa. .caniniz cekmesin ama içli kofte salata yogurt corbasi bide lahmacun mu yapsam. ....
Esim sadece tepsi kebabi çiköftede corba yap yeter dedi ama bilemedimki..
Tadilatta değil de hadi bir nevi tadilat diyelim.maşallah Allahım bağışlasınnnnn
tadilat yaniiii aman bunlar güzel yorgunluklar canımmmm
Senin gibi kararsiza gostersin de iyice corba olsun kafasi dimiBeddua etme kız ne davetiyesi bana gister ben yorum yapim
Evett yaa yenilmiyor ama iste dusun dusun ne yapacagimi bulamadim en iyisi esimin dedigini yapayimCanim icli kofte de lahmacunda kiymali. Birinden birini yapma bence. Bide zaten iftarda pek bisey yenmiyoki tikaniyo insan. Hafif seyler yap.