⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Bide sen yurt dışından baglaniyirsunya oda fek ediyordur cevapları da.b en o peynirin ne olduğunu buldum mesela.
Bazen varya, yorum yaparken veya konu actigimda kendimi ifade edemedigimde cildiriyorum, cevaplarda ters olunca saclarini baslarini yolasim geliyor gacilarin

Bu esnada google bey amca azicik yardimci olsa sanki serveri catlayacak

Bazen varya, yorum yaparken veya konu actigimda kendimi ifade edemedigimde cildiriyorum, cevaplarda ters olunca saclarini baslarini yolasim geliyor gacilarin

Bide translate kullaninca o kadar sacma ceviriyoki. Benim ogrenciler verdigim odevleri translate kullanip yapiyo. Sonuc benim hismima ugramak oluyo.

Aman cevaplara aldırma sanki hepsinin Türkçesi süper.hepsi satasacak yer arıyor

Bide translate kullaninca o kadar sacma ceviriyoki. Benim ogrenciler verdigim odevleri translate kullanip yapiyo. Sonuc benim hismima ugramak oluyo.

Aynen..
Aman cevaplara aldırma sanki hepsinin Türkçesi süper.hepsi satasacak yer arıyor

Satasacak yer arkarken birde baska bölümlerde sorulanlari cevaplasalar. Davetiye konusunda Konu actmistim tik yok.. hayirsiz gacilaaaaaaaar, sizi alacak olan ve alan kocaya ben

Gizlar yarina kv eltimi yemege davet ettik. Basit biseyler mi yapsam yoksa. .caniniz cekmesin ama içli kofte salata yogurt corbasi bide lahmacun mu yapsam. ....
Esim sadece tepsi kebabi çiköftede corba yap yeter dedi ama bilemedimki..

Noldu luckycim ya uzuldum simdi , kisa zamanda donmeni dilerim .Hic olmazsa arada bir gir ozletme kendini .

Gizlar yarina kv eltimi yemege davet ettik. Basit biseyler mi yapsam yoksa. .caniniz cekmesin ama içli kofte salata yogurt corbasi bide lahmacun mu yapsam. ....
Esim sadece tepsi kebabi çiköftede corba yap yeter dedi ama bilemedimki..
Canim icli kofte de lahmacunda kiymali. Birinden birini yapma bence. Bide zaten iftarda pek bisey yenmiyoki tikaniyo insan. Hafif seyler yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…