⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

sayfalar cogalmis, hepsini okuyamiyacagim ,isteyim malum
hayirli sabahlar herkese. calisanlara kolay gelsin.

Elimi sallasam ellisi hüeeeeyt, azicik daha tembellik yapam gi,.. sonra pestilimi cikaracaklar ömür boyu

kızlar ya benım bi sorunuım var aranızda eminim çok tecrübeli hatunlar vardır 26 sında tatile gidiyorum ama
regl olma durumum var geciktirici içsem sorun olurmu

Aman boşver dinleme kız onları.bidaha bulamican nasıl olsa bu günlerin tadını cikart
Aynen vallahi. Egitime baslamadan 28 gün izinim vardi, arti gönüllü calistigimda aldigim izin günleri vardi etti 30 gün (kuzenimin dügününe gidebilmek icin birikim yaptim resmen) arti o zamanlar her haftasonu kayak yerine gastronomi bölümünde calistim. Egitime hemen basladim izin kullanma hakkim gitti, nominsiz patron kendince kurallar koydu, okul esnasinda bizim haftasonlari calismamiz yasak kadin bizi yinede ise cagirir sabah aksam (iki kisa vardiyeli) calistirir ve derslerin süper olmasini beklerdi.. iyiki son 8 ay insafa geldi nasil olduysa, o da muhtemelen iki ögrencimiz felc gecirdi (biri 18 öbürü 50 yaslarinda). Sonra meslegi elime aldigimda hic geriye bakmadim. Is arkadaslari mükemmel insanlar olsalarda o kosullarda calisamam, gece nöbeti bile var, biri evinde düssün gece biz gideriz, ve ardindan sabah vardiyasi.. resmen o isyeri icin calisiyor olacam.

2-3 Haftadir evdeyim ve inan, daha beynimi yeni yeni hissediyorum, stressden dolayi yüksek nabizim var, tansiyon düsürücü almaya basladik inan.

kızlar ya benım bi sorunuım var aranızda eminim çok tecrübeli hatunlar vardır 26 sında tatile gidiyorum ama
regl olma durumum var geciktirici içsem sorun olurmu

Doktor ile görüsmende fayda var, sonrasinda etkisi kalmaya bilir. Ben Jinekologum ile konusup uygulamistim.
Bir arkadas ise koruyucu hapi keyfince bir 2 hafta uzatmis bir 3 ay boyunca uzatmis ve sonuc olarak bebise sahip oldu.

G
Grcmis olsun canım dinlenebildigin kadar dinlen.is bulunur can bulunmaz

G

Grcmis olsun canım dinlenebildigin kadar dinlen.is bulunur can bulunmaz
Aynen, ama alabildigim yardimlarla da uzun süre gecinilcek gibi degil, anama da yük olmak istemiyorum. Kayinvalide ve Sözlüm de elime tikiyorlar parayi vallah, yoksa idare edemeyecegim ve para vermelerinden de rahatsiz oluyorum, dile de getirdigimde sus bakayim sen verileni alacaksin diye firca atiyorlar.

Ama yavas yavas ise adanmam gerekiyor cünkü egitimden sonra tecrübem yok, temel bilgileri tez unutabilme riskine giriyorum.

Bende bisi sorcam.konu açmayı dusunuyorum hatta.simdi ben geçen hafta kanını olctirdunmu d vitamini 5 çıktı.c ok dusukmus.bacaklarim çok ağrıyordu.a ma bir haftadır bacaklarının belirli yerleri sanki darbe almisim gibi kızarıp sisiyor.d vitamini eksikliği yaparmi yoksa bu başka bir nedenden mi acaba.cok acı cekiyorum.kollarimda agrrimaya başladı kıza bakamayacak duruma geldim

Bende kimseden para alamam.ailrmde dahil.okuzum öyle arada harçlık verirse par sahibi olurum.amanoyle düşünme.sende ise başlayınca onları hediyeler bogarsin.odesirsiniz.

Bildigim Vitamin D düsük oldugunda kemik ve dis agrilari artar, Osteoporos kadinlarda yogun olur ve Vitamin D düsük oldugunda kemik erimesi ilerlerme riski artar.

Bildigim Vitamin D düsük oldugunda kemik ve dis agrilari artar, Osteoporos kadinlarda yogun olur ve Vitamin D düsük oldugunda kemik erimesi ilerlerme riski artar.
Doktor emzirdigim icin ihne veremedi normal damla verdi.oda daha etki etmedi sanırım.a griya idare ediyorum ama kızarıklıklar taktim.tekrar doktor randevusu aldım ma ta ayın otuzunda.o güne kadar içimi rahatlatacak cevaplar bulmam lazım.ayak bileklerinde sisti boru gibi. Çok mutsuzum

Bende kimseden para alamam.ailrmde dahil.okuzum öyle arada harçlık verirse par sahibi olurum.amanoyle düşünme.sende ise başlayınca onları hediyeler bogarsin.odesirsiniz.
Verdikleri parayi zaten onlara harciyorum farkinda degiller. Gecen benimki ile "Minion" hastasiyiz, gittim her birimize tas aldim, kayinvalide cicek hastasi güzel bir cicek aldim. Kayinpederede daha alacam ama ne alacam onu düsünüyorum

Beni üzen durum, benimki kendini kisitlar ve zor günümde bile ugrasip durur, dün babalar günüydü iste.. tutturdu gece geliyorum yanina (eh araba su yakmiyor yol da var bayagi) onu durdurana kadar pestilim cikti

Seviyor işte seni.yaranilmaz bu kiz milletine

CANIM eklem yerleri açıkta kalacask işekilde güneşe çıkıcaksın
birde d vitamini artırma teknikleri var
kıştan çıktığımız iç.,n depo sıfırlanmıl olabilir ama artık topalrlarsın
köy yumurtası ye bolca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…